آخرین مهلت نام نویسی برای اربعین

کد خبر: ۶۳۶۸۱۵
|
۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹ 31 October 2016
|
5696 بازدید
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: 24 آبان آخرین مهلت ثبت نام در سامانه سماح برای شرکت در پیاده روی اربعین است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت گفت: کسانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین را دارند، تا 24 آبان می توانند با مراجعه به سامانه سماح به نشانی www.samah.haj.ir نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. وی در ادامه افزود: تا کنون بیش از 670 هزار نفر در سامانه سماح برای شرکت در پیاده روی اربعین ثبت نام کرده اند. اوحدی با تاکید بر اینکه تنها راه مطمئن برای دریافت روادید سامانه سماح است، یادآور شد: بیش از دو هزار و پانصد دفتر زیارتی مجاز زیر نظر سازمان حج و زیارت آماده دریافت مدارک زائران و صدور روادید برای آنان هستند. رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هزینه صدور روادید 40 دلار است که به طور الکترونیکی از طریق سامانه سماح به صورت ریالی از متقاضیان دریافت می شود.

اوحدی گفت: هجدهم تا 23 آبان اوج ترافیک جمعیت مرزهای کشور ایران و عراق است ضمن اینکه اعتبار روادید از لحظه ورود زائران به کشور عراق 20 روزه است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت