صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عملیات موصل آلمان را تهدید می کند

رئیس سرویس اطلاعات داخلی آلمان اعلام کرد که عملیاتی که برای آزادسازی موصل در جریان است می‌تواند تمایل داعش به انجام عملیات‌های تروریستی در آلمان را افزایش دهد.
کد خبر: ۶۳۶۷۲۱
| |
4423 بازدید

به گزارش فارس، «هانس گئورگ ماسن» رئیس سرویس اطلاعات داخلی آلمان معتقد است که عملیات موصل تهدید حملات داعش در آلمان را افزایش می‌دهد.

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، ماسن بر این باور است که شکست داعش در موصل می‌تواند تمایل این گروه تروریستی را برای انجام عملیات تروریستی در آلمان افزایش دهد. وی همچنین درباره بیشتر شدن خطر گروه‌های راست‌گرا هشدار داد.

رئیس سرویس اطلاعات داخلی آلمان به رادیو آلمان گفت: «مقامات آلمانی برای حمله احتمالی به خاک آلمان آماده هستند و این فشارها از جانب گروه تروریستی داعش در عراق افزایش داشته است. به همین دلیل است که ما می‌خواهیم از این حملات جلوگیری کنیم و خودمان را برای آن آماده می‌کنیم.»

ماسن همچنین گفت که در حال حاضر و به دنبال شکست‌های داعش، تعداد کمی از نیروهای این گروه تروریستی در آلمان و یا اروپا به کشورهای خود بازگشته‌اند. البته شمار افرادی که از تابستان 2014 تا آگوست گذشته به سوریه و عراق رفته‌اند افزایش داشته اما این رقم اکنون ثابت شده است.

وی افزود: «به عقیده من هم‌اکنون جنگیدن در عراق و سوریه برای تکفیری‌های آلمانی جذابیت ندارد و این خطر آنها را افزایش می‌دهد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟