میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محل پنهان شدن ابوبکر البغدادی در موصل

رسانه‌ها از فرار سرکرده تروریست‌های داعش به همراه خانواده‌اش از شهر موصل به سمت مرزهای سوریه خبر می‌دهند.
کد خبر: ۶۳۵۵۷۵
| |
13135 بازدید
رسانه‌ها از فرار سرکرده تروریست‌های داعش به همراه خانواده‌اش از شهر موصل به سمت مرزهای سوریه خبر می‌دهند.

به گزارش تهران پرس، سرکرده گروه تروریستی تکفیری داعش به همراه اعضای خانواده خود از شهر موصل در استان الانبار عراق فرار کرده است.

بر اساس این گزارش، «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش به همراه اعضای خانواده و 50 محافظش از موصل در عراق به سمت مرزهای سوریه فرار کرده است.

در همین راستا منابع اطلاعاتی عراق نیز اعلام کردند که حمله داعش به منطقه الرطبه در غرب عراق نیز با هدف پوشش عملیات فراری دادن البغدادی از موصل صورت گرفته است.

گفتنی است، نیروهای امنیتی عراق از هفته گذشته تاکنون عملیات آزادسازی موصل از لوث تروریست‌های داعش را کلید زده‌اند و تاکنون نیز دستاوردهای بسیاری کسب کرده‌اند.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات