صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشارکت ۴۳ درصدی درسرشماری الکترونیکی

رئیس مرکز آمار ایران میزان ضمن اعلام آخرین آمار مشارکت افراد جامعه در سرشماری الکترونیکی سال ۱۳۹۵ عنوان کرد که افراد می‌توانند به مدت یک هفته و فقط برای یک بار اطلاعات اشتباه خود را ویرایش کنند.
کد خبر: ۶۳۳۶۲۵
| |
3291 بازدید
|
۱
رئیس مرکز آمار ایران میزان ضمن اعلام آخرین آمار مشارکت افراد جامعه در سرشماری الکترونیکی سال ۱۳۹۵ عنوان کرد که افراد می‌توانند به مدت یک هفته و فقط برای یک بار اطلاعات اشتباه خود را ویرایش کنند.

پارسا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا ساعت شش صبح پنج شنبه ۲۹ مهرماه، ۳۴ میلیون و ۴۷۰ هزار نفر معادل ۱۰ میلیون و ۲۴۰ هزار خانوار ایرانی در سرشماری الکترونیکی سال ۱۳۹۵ شرکت کردند.

وی افزود: این میزان ۴۳ درصد کل مردم ایران را تشکیل می‌دهد و به این ترتیب مشارکت اغلب استان‌ها به جز شش استان به میزان هدف پیش‌بینی شده خود رسیده‌اند. این استان‌ها شامل تهران، البرز، قم، اردبیل، خوزستان و همدان است.

پارسا اضافه کرد: پیش‌بینی ما این است که طی روزهای آینده تهران البرز و قم به حدنصاب خود برسند و هدف پیش‌بینی شده خود را محقق کنند.

رئیس مرکز آمار ایران درباره زمان ویرایش اطلاعات توضیح داد: مراجعه کنندگان می توانند به مدت یک هفته از روز شنبه یکم آبان‌ماه برای ویرایش اطلاعات اشتباه خود مراجعه کنند البته باید در نظر داشته باشند که هرکس فقط یک بار می‌تواند اطلاعات خود را ویرایش کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۳۰
رکورد دنیا رو شکستیم خخخ
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟