صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتایج دو مجمع ۴.۵ ساعته بانک تجارت

دو مجمع سالانه و عادی به طور فوق العاده بانک تجارت بدون تقسیم سود و انتخاب هیات مدیره و با اعلام برنامه های حال و آینده توسط مدیرعامل این بانک ۴.۵ هزار میلیارد تومانی برگزار شد.
کد خبر: ۶۳۳۱۲۴
| |
3122 بازدید
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از بورس پرس، در پی عدم برگزاری دو مجمع سالانه و عادی به طورفوق العاده بانک تجارت ( برای انتخاب هیات مدیره) در 31 تیر 28 مرداد، این بانک بزرگ بورسی صبح دیروز با حضور 82 درصد سهامداران اقدام به برگزاری این دو مجمع کرد که به دلیل مسائلی چون نامه بانک مرکزی با بار مالی 3.6 هزار میلیارد تومانی ، وضعیت بانک و اوضاع نامساعد صنعت بانکداری و اعتراض و پرسش و پاسخ های عدیده ، حدود 4.5 ساعت زمان برد.

طبق نامه بانک مرکزی برای صورت های مالی 94 ، بانک تجارت باید بیش از 3 هزار و 600 میلیارد تومان ذخیره در نظر می گرفت که با احتساب سرمایه بیش از 4.57 هزار میلیارد تومانی، نه تنها امکان تقسیم سودی از سود محقق شده 132 ریالی نبود بلکه باید به ازای هر سهم 66 تومان زیان کنار گذاشته می شد.

در این رابطه ضمن عدم تقسیم سود، مجمع به هیات مدیره این بانک تفویض کرد تا ضمن انجام بررسی های لازم و مذاکره و هماهنگی با مراجع ذیصلاح، نسبت به اعمال تعدیلات لازم با رعایت مقررات اقدام کند.

در مجمع عادی به طورفوق العاده نیز انتخاب اعضای هیات‌مدیره به جلسه دیگری موکول شد.

دلیل تاخیر سه ماهه در برگزاری مجمع

 براساس این گزارش، محمدابراهیم مقدم‌ مدیرعامل بانک تجارت درباره تاخیر در برگزاری مجمع عمومی بانک‌ها به الزامات بانک مرکزی برای تهیه صورت‌های مالی بانک‌ها بر مبنای استاندارد IFRS اشاره کرد و گفت: تاکید بانک مرکزی با هدف تطبیق صورت‌های مالی بانک‌ها با استانداردهای بین‌المللی صورت می گیرد تا شرایط توسعه همکاری‌ها میان بانک‌های ایرانی و نظام مالی بین المللی هموارتر شود و بتوانیم از فرصت حاصل از اجرای برجام برای توسعه تجارت خارجی و بهبود فضای کسب و کار و کارآفرینی در کشور بیشترین بهره را بگیریم.

وی ادامه داد: گذار از صورت‌های مالی متعارف گذشته به صورت‌های مالی منطبق بر IFRS، تحولی حساس و تعیین کننده برای بانک ها ایجاد خواهد کرد و هرچند ممکن است آثار چنین تغییر بزرگی در کوتاه مدت با مشکلات و دشواری‌هایی همراه باشد اما قطعا در بلندمدت افزایش استحکام مالی بانک‌ها و تضمین منافع سهامداران و سپرده گذاران را به دنبال خواهد داشت.

برنامه‌های حال و آینده «وتجارت» از زبان مدیرعامل

مقدم درباره برنامه های حال و آینده این بانک توضیح داد: یکی از برنامه‌های جدی بانک در یک سال اخیر، پیاده‌سازی سامانه بانکداری متمرکز بوده که مذاکرات جدی با یکی از شرکت‌های مطرح در زمینه پیاده‌سازی سیستم Core Banking آغاز شده است.

وی ادامه داد: اجرای طرح بانکداری جامع با اولویت بانکداری شرکتی نیز در دستور کار قرار گرفته و در راستای اجرای این پروژه 6 کارگروه تخصصی اجرایی در حوزه های «ارتباط با مشتریان»، «سازماندهی»، «طراحی محصول»، «مالی و ارزش‌گذاری»، «منابع انسانی» ،«فناوری اطلاعات» تشکیل شده است.

این مقام مسئول با اشاره پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و اجرایی آن در سال آینده ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های تملیکی همچون سال‌های گذشته در دستور کار بانک قرار دارد. همچنین طی یک سال اخیر وصول مطالبات از طریق تشکیل کمیته‌های عالی و برگزاری جلسات هفتگی یکی از اقداماتی بوده که انجام شده و ستانده مثبت آن در آینده معلوم خواهد شد.

مقدم از برنامه راه اندازی هلدینگ‌های تخصصی حوزه سرمایه گذاری بانک خبر داد و گفت: مدل‌سازی و اندازه‌گیری ریسک نقدینگی بانک (ALM) به همراه تجهیز، گسترش و به روزکردن فعالیت‌های شعبه بانک در خارج از کشور مطابق قوانین کشور میزبان صورت می‌گیرد. در بخش طراحی مدل شفاف‌سازی فعالیت‌های مشتریان بانک که با تعیین سطح فعالیت مشتریان صورت می‌گیرد، مغایرت‌های موجود در سیستم رفع شده و فرآیند نصب و بهره‌برداری از آن تا قبل از پایان سال‌جاری صورت می‌گیرد.

به گفته وی همگرایی با استانداردهای گزارشگری مالی (IFRS) در صورت‌های مالی بانک، استقرار سیستم جامع نظارت بر فعالیت‌های بین‌الملل و راه اندازی سیستم جامع یکپارچه حفاظ و صیانت از دارایی‌های دیجیتال بانک تجارت نیز جزو دستور کار بانک است.   

این مدیر با اشاره به کاهش شعب خارجی بانک تجارت از هزار و 811 به هزار و 717 شعبه، دو شعبه برون مرزی مهم را در پاریس و شهر دوشنبه تاجیکستان اشاره کرد، گفت: این بانک یکی از سهامداران عمده بانک‌های پرشیا اینترنشنال بانک لندن، و «بانک تجارتی ایران و اروپا – E.I.H» و «ترید کاپیتال بلاروس – T.C» است.

مقدم گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و 103 فقره اعتبار اسنادی خارجی به مبلغ 560 میلیون دلار گشایش اعتبار اسنادی شده و 131 فقره ضمانتنامه ارزی به مبلغ 108 میلیون دلار صادر شده است. همچنین هزار و 301 فقره حواله ارزی به مبلغ 192 میلیون دلار جهت ورود کالا ارسال شده است.

به گفته وی با کسب مجوز فروش ارز صادراتی از بانک مرکزی، درآمدهای ارزی بانک تجارت در بخش فروش ارز نیز افزایش خواهد یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟