اريكسون خواهان جذب روبرتو كارلوس شد
يك روزنامه انگليسي از علاقه تيم دسته چهارمي ناتس كانتي به جذب مدافع سابق تيم ملي برزيل و رئال مادريد خبر داد.
به گزارش فارس، روزنامه اخبار جهان در گزارشي نوشت: اسوون گوران اريكسون، سرمربي سوئدي پيشين تيم ملي انگليس كه دو ماه است هدايت اين تيم را پذيرفته، پيشنهاد خريد روبرتو كارلوس را داده است.
باشگاه كوچك بريتانيايي ميخواهد دومين بازيكن نامي را جذب كند چرا كه ماه گذشته توانست سول كمپل، مدافع اسبق آرسنال را جذب كند.
يك مقام مسئول در ناتس كانتي اظهار داشت: سول كمپل اولين بازيكن بزرگي بود كه قدم به تيم ما گذاشت. مسلما او آخرين نفر هم نخواهد بود.
وي افزود: در روزهاي آينده شرايط خوبي را به كارلوس كه در تركيه فعاليت مي كند، به صورت رسمي پيشنهاد خواهيم كرد. ناتس كانتي چون مي خواهد مدارج ترقي را به سرعت طي كند و خود را سريع به ليگ برتر برساند، خواهان جذب بازيكنان معروف است و در اين راه، در هفتههاي آينده پيشنهاد خريد چند بازيكن نامي ديگر را نيز مطرح ميكنيم.
انتشار اين خبر در حالي است كه منابع اسپانيايي گزارش دادند كه فلورنتينو پرس، مالك رئال مادريد، گفت و گوهايي با بازيكن كنوني فنرباغچه انجام داده تا وي را در كادر فني باشگاه جذب كند.
كارلوس كه از سال 2007 در خدمت تيم تركي است، سالها سابقه بازي در رئالمادريد اسپانيا، اينترميلان ايتاليا و پالميراس برزيل را دارد.


