میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سوژه

سانترشجاعی و سر سیدجلال؛گل66ساله

گلی که ایران به ازبکستان زد با خود نکته جالبی داشت که گرچه در یک تیم فوتبال مدرن در دنیای امروز جوان ها خیلی تاثیرگذار هستند اما این باتجربه ها هستند که به اصطلاح کار را در می آورند و نباید در شعار جوانگرایی غرق شد.
کد خبر: ۶۲۹۶۵۲
| |
6392 بازدید
|
۲
سانتر مسعود شجاعی و ضربه سر سیدجلال گل پیروزی بخش ایران در تاشکند را شکل داد اما عوامل شکل گیری این گل روی هم 66 سال سن دارند که با شعار جوانگرایی مورد علاقه رسانه ها فاصله دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، گلی که ایران به ازبکستان زد با خود نکته جالبی داشت که گرچه در یک تیم فوتبال مدرن در دنیای امروز جوان ها خیلی تاثیرگذار هستند اما این باتجربه ها هستند که  به اصطلاح کار را در می آورند و نباید در شعار جوانگرایی غرق شد. 

گل ایران به ازبکستان روی ارسال شجاعی و ضربه سر سید جلال زده شد. این دو بازیکن، تنها بازیکنان بالای سی سال ایران در این مسابقه بودند. شجاعی 32 ساله است و سید جلال 34 ساله. سن این دو بازیکن روی هم 66 سال می شود. باتجربه ها بازهم عیار خود را نشان دادند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
این بی انصافی هست ، میانگین سنی تیم چقدر شده؟ ، شاید بهتر بگین تلفیق جوانی و تجربه در تیم ایران باعث پیروزی تیم شد، استفاده از تجربه برای گل زدن و استفاده از جوانی تیم برای حفظ گل
حسین
|
Canada
|
۰۷:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
ببخشید با این حساب، گل غزال تیز پا به استرالیا که عابزاده سانتر کرد و علی دایی پاس داد و خداداد گل زد چند ساله میشه؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت