دلیل حمله جنگنده‌های ائتلاف به نیروهای خودی

بغداد اعلام کرد اطلاعات غلط ارسال شده از سوی نیروهای عراقی دلیل حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی به نیروهای عراقی بود.
کد خبر: ۶۲۹۶۲۲
| |
6190 بازدید
|
۱
بغداد اعلام کرد اطلاعات غلط ارسال شده از سوی نیروهای عراقی دلیل حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی به نیروهای عراقی بود.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، فرماندهی ارتش عراق امروز-پنجشنبه- اعلام کرد اطلاعات غلط ارسال شده از شبه نظامیان هوادار دولت، دلیل اصلی حمله جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا به نیروهای عراقی بوده است.

حمله اشتباهی جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا به مواضع نیروهای عراقی، ۲۱ تن از نیروهای عراقی کشته شدند.

بغداد اعلام کرد شبه نظامیان هوادار دولت به اشتباه خبر وجود نیروهای تروریستی در خانه‌ای در یک روستا را مخابره کردند که محل استقرار نیروهای عراقس بود. جنگنده‌های ائتلاف پیش از حمله از مخابره کننده در رابطه با واقعیت داشتن خبر تماس گرفته و سپس حمله را انجام دادند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
استاد اندیشه
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۶
بلی همان مخابره عامل انتهاری داعش در بین مبارزین عراقی بوده است
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟