ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آماده‌باش 12 هزار نیروی اورژانس در ایام تاسوعا و عاشورا

کد خبر: ۶۲۹۳۱۱
| |
3385 بازدید
رئیس اورژانس کشور تمهیدات اورژانس در تاسوعا و عاشورای حسینی را تشریح کرد.

به گزارش فارس، پیرحسین کولیوند در ارتباط با تمهیدات اورژانس در تاسوعا و عاشورا اظهار داشت: ایام تاسوعا و عاشورا از روزهایی هستند که برای کاهش میزان خسارت‌ها نیازمند مدیریت جمعیت است.

وی با بیان اینکه اورژانس کشور نیز در این حوزه آمادگی دارد که وظیفه خود را در راستای خدمت دهی امدادی و بهداشتی و پزشکی درمانی به مردم ارایه دهد، افزود: از روز نخست آغاز ماه محرم نیروهای اورژانس با توجه به بالا رفتن میزان تردد در سطح مناطق مختلف در حالت آماده باش هستند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه در این ایام 20 فروند بالگرد اورژانس در حالت آماده باش هستند، عنوان کرد: شعاع عملیاتی هر یک از این بالگردها 150 کیلومتر است.

وی گفت: همچنین در این ایام 12 هزار و 700 نیروی اورژانس با حضور 60 دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه هزار و 500 دستگاه آمبولانس و 40 دستگاه موتورآمبولانس برای خدمت به مردم در حوادث احتمالی در حالت آماده باش هستند.

کولیوند خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فاکتورهایی که برای اورژانس و نیروهای اورژانسی برای داشتن خدمت مطلوب نیاز است، سرعت رسیدن به محل حادثه است پس از تمامی روسای هییت های مذهبی می خواهیم که محورها را برای تردد آمبولانس ها باز نگه دارند.

وی گفت: پایگاه های جاده ای و شهری اورژانس در تا پایان این ایام در حالت آماده باش هستند و همچنین تیم های اورژانسی در میادین اصلی و محورهای پرتردد مستقر می شوند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار