صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

رضایی: تجاوز به مرزها عاقبت خوبی برای کسی ندارد

کد خبر: ۶۲۸۰۲۹
| |
3734 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی همه کشورهای منطقه را به صلح و آرامش دعوت می کند، گفت: معتقد هستیم، تجاوز به مرزها و نا امنی در کشورهای دیگر عاقبت خوبی برای کسی نخواهد داشت.

سرلشکر پاسدار محسن رضایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در یاسوج اظهار داشت: پاسخ جمهوری اسلامی به هر نوع تهدید و تعرضی از سوی دشمنان و کشورهای منطقه سخت و کوبنده خواهد بود.

وی گفت: قدرت بازدارندگی و دفاعی ایران به گونه ای است که دشمنان جسارت حمله به ایران را ندارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: البته سیاست راهبردی جمهوری اسلامی همواره بر صلح و آرامش در منطقه استوار بوده و هرگز به دنبال درگیری، جنگ و خونریزی نیست.

سرلشکر رضایی افزود: ایران در عین حال به همه کشورهای منطقه و جهان توصیه می کند که بی گدار به آب نزنند و خیال تعرض به این کشور قدرتمند و ملت شجاع را از سر خود بیرون کنند.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: امروز سرزمین ایران اسلامی در امنیت کامل بسر می برد و این به برکت انقلاب اسلامی و روحیه ایثار و شهادت طلبی جوانان و رزمندگان شجاع این مرزوبوم است.
محسن رضایی به منظور شرکت و سخنرانی در نخستین کنگره سرداران و یکهزار و 880 شهید استان کهگیلویه وبویراحمد به یاسوج سفر کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...