میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمانو: ایران در راستای برجام حرکت کرده است

یوکیو آمانو در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی لوموند تأکید کرد که ایران در راستای توافق برجام با کشورهای گروه ۱+۵ مبنی بر محدود کردن ذخایر هسته‌ای خود حرکت کرده است.
کد خبر: ۶۲۷۹۱۳
| |
3652 بازدید
یوکیو آمانو در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی لوموند تأکید کرد که ایران در راستای توافق برجام با کشورهای گروه ۱+۵ مبنی بر محدود کردن ذخایر هسته‌ای خود حرکت کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) با تأیید محتوای گزارش محرمانه آژانس در ماه گذشته که از سوی رویترز منتشر شد، گفت: تهران به توافق برجام با وجود انتقادات داخلی و غربی متعهد بوده است.

آمانو در گفت‌وگو با روزنامه لوموند فرانسه که روز شنبه منتشر شد، گفت: توافق هسته‌ای ایران از ژانویه تا کنون بدون هیچ مشکل خاصی در حال اجراست.

او افزود: در ماه فوریه یک مشکل کوچک مبنی بر تجاوز ذخایر آب‌ سنگین ایران از ۱۳۰ تن تعیین شده وجود داشت که ما نگرانی خود را سریعاً به تهران منتقل کردیم و اقدامات لازم در این باره در کمترین زمان از سوی ایران انجام شد.

آژانس ماه فوریه گزارش داد که ذخایر آب‌ سنگین اراک با اندکی تجاوز از حد قانونی به مقدار ۱۳.۹ تن رسیده است.

مدیرکل آژانس ادامه داد: جدا از این موضوع من می‌توانم تضمین بدهم که تهران به تعهدات خود در برجام متعهد بوده است و ایرانی‌ها در حال انجام آنچه متعهد شده بودند، هستند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت