صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارسال کمک غذایی و پزشکی برای فوعه و کفریا

منابع سوری می‌گویند قرار است برای شهرک‌های محاصره شده در سوریه توسط ارتش و گروههای مسلح، کمک‌های بشردوستانه اعزام شود.
کد خبر: ۶۲۶۰۲۴
| |
4674 بازدید

به گزارش فارس، گروه خبری «الاعلام الحربی» در سوریه گزارش داد که کمک‌های غذایی و پزشکی برای مردم دو شهرک محاصره شده «الفوعه» و «کفریا» در استان ادلب سوریه ارسال خواهد شد.

طبق این خبر، در مقابل ارسال کاروان غذایی و دارویی برای این دو شهرک شیعه‌نشین، کمک‌های متقابلی نیز برای دو شهرک «مضایا» و «الزبدانی» در شمال غرب دمشق، اعزام خواهد شد.

در این خبر به زمان دقیق ارسال این کمکها اشاره‌ای نشده است.

در فوعه و کفریا مردم با سلاح‌های ارسالی ارتش سوریه در حال مقاومت هستند. دو شهرک فوعه و کفریا را ائتلاف تروریستی جیش الفتح در محاصره دارد. در مقابل، بیش از 1000 فرد مسلح در شهرک مضایا در محاصره ارتش سوریه هستند و اجازه نمی‌دهند، مردم آن منطقه از آن خارج شوند.

قرار است این کمکها با هماهنگی هلال احمر سوریه، به طور همزمان برای شهرکها ارسال شود.

فوعه و کفریا یک سال و نیم است که در محاصره کامل گروههای مسلح تکفیری قرار دارند و ارتش سوریه از طریق هواپیما، کمکهای غذایی، دارویی و تسلیحاتی برای آنان ارسال می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟