میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زلزله ۶.۵ ریشتری فیلیپین را لرزاند

کد خبر: ۶۲۵۵۵۴
| |
2307 بازدید

فیلیپین اعلام کرد زمین لرزه 6.5 ریشتری صبح شنبه در داوائو شرقی در جزیره میندانائو هیچگونه آسیب و صدمه ای به همراه نداشته است.

به گزارش ایرنا، اداره تحقیقات زمین شناسی آمریکا بزرگی زمین لرزه فیلیپین را 6.3 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) اعلام کرده بود.

به نوشته تارنمای 'فیل استار'، موسسه آتشفشان و زلزله فیلیپین اعلام کرد این زمین لرزه ساعت 6 و 53 دقیقه به وقت محلی (دو و 23 دقیقه صبح به وقت ایران) در42 کیلومتری جنوب شرقی شهر 'ماتی' در استان داوائو شرقی رخ داد.

شهر 'ماتی' در استان داوائو شرقی در جزیره میندانائو براساس سرشماری سال 2015 میلادی بیش از 141 هزار نفر جمعیت دارد.

شدت این زمین لرزه با 5 ریشتر در این شهر احساس شد.

موسسه آتشفشان و زلزله فیلیپین انتظار دارد پس لرزه هایی تا 4 ریشتر نیز بدنبال این زمین لرزه بزرگ در منطقه احساس شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت