عذرخواهی صداوسیما از نمایندگان اهل‌سنت مجلس

کد خبر: ۶۱۵۸۱۴
| |
8735 بازدید
نایب رییس فراکسیون امید از عذرخواهی کتبی صداوسیما در موضوع اهانت به اهل سنت خبر داد.

به گزارش ایلنا عبدالکریم حسین‌زاده در این باره اظهار داشت: فراکسیون نمایندگان اهل سنت در مجلس تشکیل شده است و جلسه این فراکسیون برای انتخاب هیئت رئیسه هفته آینده برگزار می‌شود.

نایب رییس فراکسیون امید گفت: حدود بیست و دو نماینده مجلس اهل سنت هستند و همه عضو این فراکسیون خواهند شد.

نماینده نقده درباره اعتراض نمایندگان اهل سنت به صداوسیما نیز گفت: مسئولان صدا و سیما کتبا با فرستادن نامه‌ای از این قصور عذرخواهی کرد.

گفتنی است، قسیم عثمانی دیگر نماینده اهل سنت مجلس نیز روز چهارشنبه در تذکری شفاهی در جلسه علنی مجلس گفت: ما مجمع نمایندگان اهل سنت از برخورد شایسته‌ صداوسیما با موضوعی که در شبکه نسیم انجام شده، کمال تشکر را داریم و اخراج ناظر پخش و تذکر به مجری و تهیه‌کننده را نشان از نگاه منطقی صداوسیما می‌دانیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت