صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

گرما در کشور فروکش کرد

کد خبر: ۶۱۵۶۶۹
| |
6524 بازدید

کارشناس سازمان هواشناسی از کاهش دما و گرما در تمامی شهرهای کشور خبر داد.

 
به گزارش میزان، امیر سرکرده در مورد آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: لاله زار کرمان با حداقل دمای 7 درجه بالای صفر خنک ترین شهر کشور بود. پس از آن، فاروج در استان خراسان شمالی و فیروزکوه در استان تهران با دمای 8 درجه کمترین دمای کشور را داشتند.

وی با اشاره به اینکه گرمای شدید در برخی مناطق کشور فروکش کرده است، گفت: دماسنج ها، دمای شهرستان اهواز را دیگر بیش از 46 درجه نشان نداده اند.

سرکرده افزود: عصر امروز شاهد بارش های پراکنده در ارتفاعات البرز مرکزی حدفاصل استان های تهران، مازندران و گیلان هستیم.

کارشناس هواشناسی گفت: وزش بادهای شدید و بادهای 120 روزه امروز هم در زابل ، زهک ، هیرمند و شهرهای دوست محمد ، شهر سوخته و تاسوکی در جریان است  که کاهش کیفیت هوا  را در پی دارد.

وی افزود: در جنوب غرب کشور هم در استان های خوزستان ، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد گردوغبار هستیم که البته منشاء این گرد و غبار از کشور عراق است.

سرکرده گفت: دمای هوای صبح امروز تهران به 23 درجه رسید و فردا هم همین میزان است، اما حداکثر دمای امروز تهران به بیش از 33 درجه نمی رسد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان