صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لوزانو: شانس حذف ایتالیا را داریم

ایتالیا تیم خوبی است و تجربه زیادی در بازی‌های بین المللی دارد. اگر صد درصد توان‌مان را ارائه کنیم و ایتالیا تحت فشار قرار بگیرد شاید نتواند بازی خود را ارائه دهد و احتمال صعود ما وجود خواهد داشت. امیدوارم این دیدار، بازی سال ایران باشد!
کد خبر: ۶۱۴۸۷۶
| |
2947 بازدید
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: اگر صد درصد توان‌مان را ارائه کنیم و ایتالیا تحت فشار قرار بگیرد شاید نتواند بازی خود دا ارائه دهد و احتمال صعود ما وجود خواهد داشت.

به گزارش تابناک ورزشی،‌ رادول لوزانو در مورد شکست 3 بر صفر ایران مقابل روسیه در بازی آخر مرحله گروهی المپیک 2016 ریو اظهار داشت: هر سه ست با اشتباهات زیاد شروع کردیم و این بازی را سخت کرد. هم ست اول و هم ست دوم تقاضای وقت استراحت کردم تا این موضوع را یادآوری کنم که اشتباهات بازیکنان زیاد است.

وی افزود: با توپ‌گیری و دفاع روی تور تلاش کردیم عقب‌افتادگی را جبران کنیم. روسیه هم خوب بازی کرد و آنها تاکتیک بالایی دارند بنابراین اگر مقابل چنین تیمی عقب بیفتیم جبران سخت است. به هرحال این بازی تمام شده است و امیدوارم از آن برای بازی با ایتالیا استقاده کنیم.

لوزانو درباره تیم ایتالیا اظهار داشت: ایتالیا تیم خوبی است و تجربه زیادی در بازی‌های بین المللی دارد. اگر صد درصد توان‌مان را ارائه کنیم و ایتالیا تحت فشار قرار بگیرد شاید نتواند بازی خود را ارائه دهد و احتمال صعود ما وجود خواهد داشت. امیدوارم این دیدار، بازی سال ایران باشد!

لوزانو درباره تغییراتی که در ترکیب ایران در فواصل بازی داشت تصریح کرد: ما احتیاج داریم از افراد دیگری هم استفاده کنیم تا در شرایط بازی قرار بگیرند. تیم ما دوازده نفره است و ما باید از دیگر بازیکنان هم استفاده کنیم و ببینیم کدام یک می‌توانند کمک کنند. ممکن است افرادی که در شرایط المپیک نیستند این موضوع را درک نکنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟