صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هند جای نفت، روغن سرخ‌کردنی مصرف می‌کند

علاقه شدید مردم هند به غذاهای سرخ ‌شده می ‌تواند به کاهش واردات نفت این کشور کمک کند.
کد خبر: ۶۱۴۰۶۸
| |
6665 بازدید
علاقه شدید مردم هند به غذاهای سرخ ‌شده می ‌تواند به کاهش واردات نفت این کشور کمک کند.

به گزارش خبرآنلاین، یکی از مقامات دولتی کشور هند گفته است،جمعیت 1.3 میلیارد نفری این کشور دستکم می‌تواند سالانه 2 میلیون تن سوخت زیستی با استفاده از آشپزی و غذاهای سرخ کردنی در رستوران تولید کند.

مقامات این کشور برنامه دارند سوخت هایی که توسط گیاهان و روغن های خوراکی بدست می آید را بیشتر تولید کنند. در صورت تحقق این هدف، نیاز  به واردات نفت خام کاهش خواهد یافت.

 پیش‌بینی می‌شود مصرف نفت خام هند طی دهه‌ های آینده به دلیل اقتصاد رو به رشد آن از تمام کشورهای جهان بیشتر شود و همین مسئله، نگرانی‌هایی را درباره وابستگی نفتی شدید این کشور به نفت در آینده بیشتر کند. نخست وزیر هند گفته است تا سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰ درصد واردات سوخت این کشور کاهش می یابد. به همین دلیل هم برخی کارشناسان معتقدند این روغن های سرخ کردنی می تواند ۱۰ درصد واردات نفت خام این کشور را کاهش دهد.

 
 
یکی از راه‌ های کاهش وابستگی این کشور به واردات نفت خام، تولید سوخت‌های جایگزین از جمله سوخت‌های زیستی است. طبق آماری که وزارت نفت هند ارائه داده، این کشور طی ۱۲ ماه گذشته حدود 22 میلیون تن بنزین و 75 میلیون تن گازوئیل در داخل مصرف کرده است.

هند یکی از کشورهای پرمصرف  نفت در جهان است. در عین حال با مصرف 20 الی 22 میلیون تن روغن خوراکی در سال، یکی از بزرگترین مصرف‌ کنندگان روغن خوارکی نیز در جهان محسوب می شود که در صورت اجرایی شدن طرح بازیافت روغن از رستوران‌ها، این مسئله می‌تواند تا حدی مصرف بالای نفت این کشور را جبران کند.

 اقتصاد ۲ تریلیون دلاری هند با وابستگی که به نفت و استفاده بنزین دارد در آینده با مشکلاتی رو به رو خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار