صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۵۰ هکتار از باغ‌های میناب در آتش سوخت

کد خبر: ۶۱۳۸۵۵
| |
3170 بازدید
|
۱
معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار ویژه میناب گفت: آتش سوزی در سطح 50 هکتار از باغ های بخش بندر زرک این شهرستان، بیش از 10 میلیارد ریال خسارت به باغداران وارد کرد.

به گزارش ایرنا، رضا شهیدیان افزود: در این حادثه که روز گذشته رخ داد، حدود یک هزار و 200 اصله درخت شامل 700 نفر نخل، 200 اصله درخت انبه، 200 اصله درخت لیموترش و 100 اصله درخت لیموشیرین طعمه آتش شد.
 
مسئول آتش نشانی شهرستان میناب نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: آتش سوزی ساعت 14 و 22 دقیقه بعد از ظهر پنجشنبه به علت نامعلوم از باغ های روستای بلیلی شروع شد و به دلیل وزش باد، به باغ های روستای کردر رسید.
 
مهران ذاکری اظهار کرد: به علت وسعت آتش سوزی، از روستاها و شهرهای اطراف درخواست کمک کردیم و با کمک روستای دهو ، بندر زرک و شهرهای سیریک، هشتبندی، سندرک و تیرور و اعزام هشت دستگاه خودرو آتش نشانی، آتش را ساعت 17:30 مهار کردیم.
 
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 220 فقره آتش سوزی در شهرستان میناب رخ داده که از این تعداد 90 مورد در باغ ها بوده و نسبت به مدت مشابه سال قبل هم 40 درصد کاهش یافته است.
شهرستان میناب از قطب های کشاورزی در هرمزگان است.

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۲
علت نامعلوم ؟؟؟!!!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟