صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایرانیان روزانه ۷۹ دقیقه «بازی» می‌کنند

واحد پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ۲۳ میلیون نفر از جمعیت ایران به‌طور میانگین روزانه ۷۹ دقیقه از وقت خود را صرف بازی‌های رایانه ای ‌می‌کنند.
کد خبر: ۶۱۳۵۴۰
| |
2994 بازدید
واحد پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ۲۳ میلیون نفر از جمعیت ایران به‌طور میانگین روزانه ۷۹ دقیقه از وقت خود را صرف بازی‌های رایانه ای ‌می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، واحد پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای یا مرکز تحقیقات بازی‌های دیجیتال (دایرک)، گزارش آماری از بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران را منتشر کرد. این گزارش که تحت عنوان «نمای بازار 94» منتشر شده، به عنوان دقیق‌ترین پیمایش آماری در این‌باره شناخته می‌شود که شاخص‌ترین اطلاعات مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

برای تهیه‌ی این گزارش آماری، اطلاعات آماری از 15 هزار نفر در سراسر کشور تهیه شده و سپس با تجمیع تک‌تک آمارها در دایرک؛ تجزیه و تحلیل دقیقی روی آن انجام شده تا گزارش نهایی تهیه شود. در نتیجه اطلاعات آماری این گزارش از اعتبار بسیار بالایی برخوردار بوده و کاملا قابل استناد است.

در این گزارش به چهار پرسش اساسی زیر درباره بازار بازی کشور پاسخ داده می‌شود: چه کسانی بازی می‌کنند؟چگونه بازی می‌کنند؟ چه بازی‌هایی می‌کنند؟ چگونه پرداخت می‌کنند؟

براساس نتایج این گزارش، 23 میلیون نفر از جمعیت ایران مشغول انجام بازی‌های رایانه‌ای هستند و ایرانیان به‌طور میانگین روزانه 79 دقیقه از زمان خود را صرف انجام بازی می‌کنند. همچنین طبق این گزارش، از هر 5 خانوار، 4 خانوار حداقل یک دستگاه برای بازی کردن در اختیار دارند.

پلتفرم موبایل با اختلاف زیاد، بیشترین درآمد را به خود اختصاص داده است و 65% مخاطبان بازی در کشور برای بازی‌های موبایل پول خرج می‌کنند. پلتفرم رایانه‌های شخصی با 20% و بازی‌های کنسولی با 15% رتبه‌های بعدی درآمدزایی را به خود اختصاص داده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟