جایگاه ویژه اهل سنت در دولتومجلس
احد آزادیخواه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت اعدام 20 تن از تروریستهای تکفیری در کردستان را متأثر از قضاوت درست دستگاه قضایی کشورمان دانست و گفت: اعدام این تروریستها بعد از اقدامات وحشیانه و ضدانسانی که در مریوان و سایر شهرهای مرکزی کشورمان انجام دادند صورت گرفت که مطالبه به حق مردم برای ایجاد آرامش و امنیت بود.
اعدام تروریستهای تکفیری در کردستان مطالبه 70میلیون ایرانی عرب و عجم و شیعه و سنی بود
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: هرجا روحیه وحشی گری، ظلم و استکبار در کشور وجود داشته باشد جمهوری اسلامی باید وارد شود که این مطالبه 70 میلیون ایرانی اعم از عرب و عجم و شیعه و سنی است که می خواهند آرامش و امنیت داشته باشند.
وی در ادامه ورود تروریست های تکفیری به کردستان را با مهندسی رژیم صهیونیستی دانست و عنوان کرد: این تروریستها باعث اتفاقات ناگواری شدند لذا باید از سعودیها که موضع گیری تندی در قبال اعدام این افراد که به سزای اعمال خود رسیدند پرسید اگر مواضع شما دلسوزانه است چرا 8هزار نفر حاجی که بسیاری از آنها از برادران عزیز اهل سنت بودند به شهادت رسیدند.
سنیکشی از سیاستهای آل سعود است/ اهل سنت از عزیزترین مردم جمهوری اسلامی هستند
آزادیخواه همچنین تصریح کرد: امروز بسیاری از مسلمانان شیعه و سنی زیر چکمه ظلم و ستم سعودی ها در یمن له می شوند همچنین سنی کشی و شیعه کشی نه تنها در یمن بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه در دستورکار آل سعود قرار دارد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر اینکه اهل سنت در کشور ما در اوج امنیت بوده و دارای جایگاه و سمت در مجلس و دولت هستند، خاطرنشان کرد: اهل سنت از عزیزترین مردم جمهوری اسلامی هستند اما در خصوص تروریست ها سنی یا شیعه بودن معیار نیست بلکه ظالم بودن معیار است چنانچه اگر این افراد شیعه هم بودند حکم آنها همین بود./


