حاشیه های دیگری از دادگاه چهارم
چهارمين جلسه دادگاه رسيدگي به اتهامات متهمان حوادث پس از انتخابات داراي حاشيههايي نيز بود.
به گزارش خبرنگار ايلنا در طول جلسات گذشته هيچگاه دستگاه چك و خنثي در حياط مجتمع قرار نداشت اما صبح امروز وسايل اشخاص ابتدا چك و سپس به آنها تحويل داده ميشد.
*از ساعت 8:30 متهمان را به مرور به دادگاه آوردند.
* مصطفي تاجزاده كه يك روز پس از برگزاري انتخابات بازداشت شده بود در جلسه امروز حضور يافت. او به دليل عارضه گردن، آن را با گردن بند طبي بسته بود كه قبل از شروع دادگاه آن را باز كرد.
* زماني كه تاجزاده در دادگاه حضور يافت ديگر متهمان از جمله بهزاد نبوي، عبدالله رمضانزاده، علي تاجرنيا با او سلام عليك كردند.
*محمد قوچاني كه براي اولين بار در جلسات محاكمه حاضر ميشد، به ساير متهمين و از دور دست تكان ميداد.
*قبل از شروع رسمي دادگاه، يكي از مسئولان حاضر دادگاه به متهمان گفت كه اگر خواهان استفاده از سرويس بهداشتي هستند ميتوانند از امكانات آن استفاده كنند كه در اين هنگام اكثر متهمان به پا خواستند كه اين مقام مسئول متذكر شد كه بايد به نوبت براي استفاده از سرويس بهداشتي از صحن دادگاه خارج شوند.
* دادگاه ساعت 9 صبح آغاز و در آن قاضي صلواتي متمهان را از بيان اسامي كه نامشان در پرونده نيست ،منع كرد.
*سعيد ليلاز، علي تاجرنيا و تاجزاده كه نزديك هم بودند، گاهي با يكديگر گفتوگو ميكردند.
*سعيد حجاريان با يك ساعت و ده دقيقه تاخير وارد جلسه شد و دفاعيات او توسط سعيد شريعتي قرائت شد.
*هرچند كه به گفته قاضي صلواتي كيفرخواست سعيد شريعتي به دادگاه ارسال نشده بود، اما وي از فرصت به وجود آمده استفاده كرد و گفت: متني را آمده كردهام كه پس از مشورت با قاضي مرتضوي خواهان قرائت آن هستم. او در اين فرصت استعفا خود از حزب مشاركت را اعلام كرد.
* پس از رسيدگي به اتهامات سعيد حجاريان وي در ساعت 11:50 جلسه دادگاه را ترك كرد.
* جلسه دادگاه در حدود ساعت 15:30 پايان يافت .
* در پايان جلسه خبرنگاران توانستند با صفايي فراهاني و رمضانزاده صحبت كرده و سوالاتي از آنان بپرسند.
* همچنين سعيد شريعتي، هدايت آقايي و كيان تاج بخش در يك كنفرانس خبري حاضر شده و به سوالت خبرنگاران پاسخ دادند.
* در مقابل دادگاه خانوادههاي فعالان سياسي اصلاح طلب بازداشت شده حضور داشته و زماني كه همسران و فرزندان خود را ديدند، از خود ابراز احساسات نشان داده و متهمان به آنها لبخند زده و دست خود را بالا بردند.


