صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سکوی قایقرانی المپیک خراب شد

کد خبر: ۶۱۰۷۶۶
| |
2968 بازدید

بخشی از سکوی قایقرانی رقابتهای المپیک ۲۰۱۶ در «ریو دو ژانیرو» خراب شد و انتقادات را متوجه کیفیت مصالح کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، «فیلیپ ویلکینسون»، سخنگوی کمیته سازماندهی ریو ۲۰۱۶، دریای توفانی را علت این خرابی عنوان کرده است.

بر پایه گزارش گاردین، سازه ویران شده، اصلی ترین محل دسترسی قایقرانان به آب محسوب می شد. در این حادثه هیچکس آسیب ندیده است.
سکوی قایقرانی المپیک خراب شد
از آنجایی که این سکو به صورت موقتی در «مارینا دا گلوریا» تعبیه شده بود قایقرانان می توانند در تمرینات خود از سکوی اصلی استفاده کنند.

ویلکینسون گفته شرکتی که مسئولیت ساخت این سکو را بر عهده داشته باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشد.

«مارک آدامز»، سخنگوی کمیته بین المللی المپیک، گفته که بزرگنمایی این اتفاقات کار اشتباهی است و این چیزی است که در حین آماده سازی بازی ها پیش می آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟