صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ کروبی به نامه توکلی

کد خبر: ۶۱۰۵۵
| |
34750 بازدید

دبیر کل حزب اعتماد ملی در پاسخ به نامه احمد توکلی با بیان اینکه سخن جنابعالی برای من بسیار گران تمام شد وی را فردی دلسوز و آگاه به مسائل سیاسی خواند و با تاکید بر صحت مستندات خود درباره رفتار غیر قانونی با بازداشت شدگان اخیر خواستار توجه توکلی به این موضوع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی کروبی در این نامه در تشریح دلایل پاسخ گویی به نامه احمد توکلی آورده است : نه بعنوان پاسخگویی و نه از سر گلایه و اعتراض به بعضی داوریها که هم شما و هم جایگاه و هم شرایط شما را درک می کنم و هم این روزها چنان آماج حملات تند و بی حساب و کتابی هستم که در مواردی سیبل تمرین تیراندازان ناشی و افراد تازه کاری که رزم آزمایشی را تجربه می کنند نیز شده ام و افرادی که شمشیر و نیزه ندارند با سنگ و کلوخ در هوس جایزه و پاداش و به نیت رسیدن به کلاهی از این نمد ، از لطف و مرحمت دریغ ندارند که به حمد الهی هیچکدام از این حرکتها کوچکترین خللی را در عزم قاطع بنده در دفاع و صیانت از نظام و انقلاب و راه امام بزرگوار نخواهد داشت، ولیکن فرصت را مغتنم دانسته، جهت تنویر ذهن شریف و استحضار ملت قهرمان و شریف ایران نکاتی را یادآور می شوم .

رئیس سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه نامه خود به احمد توکلی با بیان اینکه از امثال بنده و جنابعالی انتظار است در دفاع و دلسوزی از نظام و حقوق مردم که مصالح و منافع آنان مقدم بر حفظ و آسایش وعافیت طلبی افراد است به شفاف سازی و تعریف تمام ابعاد و علل و عوامل حوادث اخیر، بپردازیم افزوده است : لذا بنظر می رسد باید همه عقلاء و اندیشمندان در حل این بحران یا معضل و یا فتنه بزرگ به گونه ای بگویند و بنویسند و رفتار کنند که قبل از آنکه دیر شود، از این چاه ویل نجات یابیم.

کروبی در بخش دیگری از این نامه با اشاره به نامه سرکرده منافقین که مورد اشاره توکلی قرار گرفته بود، آورده است : جناب آقای توکلی ما که به اتفاق در زندان بودیم و منافقین را می شناسیم، نوشتن نامه توسط او چه ارتباطی به من دارد؟! مگر شما اطلاع ندارید که من از داخل زندان با آنها درگیر و مشکل داشتم. خدا وکیلی واژه وا اسفا و خون گریه کردن و از غصه جان دادن زیبنده مسببین و موثرین در جنایاتی که بعد از حوادث انتخابات روی داد، نمی باشد؟!

وی در بخش دیگری از نامه خود آورده است : حال سوال نهایی این است، روشهای من نظام برکن، اعلام ختم جمهوریت نظام، تجلیل سرکرده منافقین، ظلم به امام و عدم حمایت از ولایت فقیه است؟!

دبیرکل حزب اعتماد ملی خطاب به رئیس مرکز پژوهش های مجلس تاکید کرده است : توقع بنده از جنابعالی که از زندان رفته های رژیم گذشته هستید و همیشه و در همه حال تمایز بین گروه های سیاسی را به راستی و درستی تشخیص می دادید و گروههای تروریستی من جمله منافقین را به خوبی می شناسید ، بیش از این بوده و این سخن جنابعالی برای من بسیار گران تمام شد. مطمئنا" شما از آن جمله افرادی که شناخت ندارند و یا مغرضند و یا جهل به گروه های سیاسی و ... دارند، نیستید که اگر جز این بود هرگز شما را مخاطب خویش قرار نمی دادم.

کروبی در پایان نامه خود آورده است : براستی آقای توکلی آن مصلحتی که باید همه بخاطر آن و برای پرهیز از سقوط در چاه ویل، دین و شرف و مردانگی و دنیا و آخرت خود را فدای آن کنیم تا مصلحت حکومت و خودمان حفظ گردد، اگر جنابعالی گفتن و نوشتن را خلاف این مصالح می دانید من رسما" اعلام می کنم امروز سکوت خلاف همه آن مصالح است. به امید حصول و یکپارچگی و وحدت آحاد جامعه و حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی این میراث ارزشمند امام و شهیدان و ایثارگران گرانقدر.مبادا توجه به یکسری امور ما را از توجه به امور بزرگتر غافل نماید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟