تصادف مرگبار اسکانیا با تیبا در جاده قم
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از تصادف مرگبار میان اتوبوس اسکانیا و سواری تییا در جاده قم خبر داد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از تصادف مرگبار میان اتوبوس اسکانیا و سواری تییا در جاده قم خبر داد.به گزارش ایسنا، سید جلال ملکی در این باره گفت: در ساعت 23:06 شب گذشته یک مورد حادثه رانندگی به سامانه 125 اطلاع داده شد و به دنبال آن ستاد فرماندهی آتش نشانان دو ایستگاه را به همراه تجهیزات مربوطه به محل حادثه واقع در مسیر شمال به جنوب اتوبان تهران - قم اعزام کرد.
او تاکید کرد: با آنکه محل حادثه در محدوده حسن آباد قم و خارج از حوزه استحفاظی آتش نشانی تهران بود، اما عوامل آتش نشانی تهران به عنوان نیروی کمکی در محل حاضر شدند.
ماموران آتش نشانی پس از حضور در صحنه مشاهده کردند که تصادف میان یک دستگاه اتوبوس مسافربری اسکانیا و سواری تیبا رخ داده است و در پی آن چند نفر جان باخته و چند نفر هم مصدوم شدند که به گفته شاهدان توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شده اند.
ملکی با بیان اینکه متاسفانه در این حادثه سه نفر شامل دختری 15 ساله و دو زن 26 و 50 ساله جان خود را از دست دادند، گفت: این افراد از سرنشینان سواری تیبا بودند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه علت و مقصر این حادثه از سوی عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی بررسی و اعلام خواهد شد، گفت: آتش نشانان پس از ایمن سازی محل در ساعت 23:51 به عملیات خود خاتمه دادند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۳
من خودم بارها با سرعت مجاز در اتوبان قم،کرج،.....درحرکت بودم که مشاهده کردم اتوبوس ها با سرعت بسیار بالا از پشت سر چراغ می زنند و بدون توجه به ماشین جلویی که آیا می تواند کنار بکشد یا خیر ....بهت نزدیک می شوند و مجبوری سرعتت را تا 140 هم بالا ببری.
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟




