صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قطعنامه سازمان ملل در محکومیت رژیم صهیونیستی

شورای اجتماعی-اقتصادی سازمان ملل با صدور قطعنامه‌ای رژیم صهیونیستی را بخاطر شرایط بد زندگی در اراضی اشغالی محکوم کرد.
کد خبر: ۶۰۹۴۰۹
| |
3615 بازدید
شورای اجتماعی-اقتصادی سازمان ملل با صدور قطعنامه‌ای رژیم صهیونیستی را بخاطر شرایط بد زندگی در اراضی اشغالی محکوم کرد.

شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل (ECSOC) با صدور قطعنامه‌ای اشغالگری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را محکوم کرد.

این قطعنامه اسرائیل را بخاطر «عواقب اقتصادی و اجتماعی اشغالگری بر شرایط زندگی مردم فلسطین در اراضی اشغالی از جمله قدس شرقی و بلندی‌های جولان» محکوم می‌کند.

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل، اشغالگری رژیم صهیونیستی را باعث فقر در کرانه باختری و نرخ بالای بیکاری در نوار غزه می‌داند.

در این قطعنامه همچنین تاکید شده است اسرائیل «اقدامات برای بدست آوردن توسعه پایدار در جولان اشغالی سوریه را به تاخیر انداخته است» و رژیم یهودی مسئول «بدتر شدن شرایط اقتصادی و زندگی» است.

البته صدور چنین قطعنامه‌های بلااثر و بی‌فایده‌ای علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل تازگی نداشته و دو ماه قبل نیز سازمان بهداشت جهانی طی بیانیه‌ای اسرائیل را مسئول نقض حقوق «سلامت روانی، فیزیکی و محیطی» در اراضی اشغالی دانست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار