صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروگانگیری در کلیسایی در شمال فرانسه

گروگانگیری دو مرد مسلح به چاقو در کلیسایی در شمال فرانسه با کشته شدن یکی از گروگان‌ها و دو گروگانگیر پایان یافت.
کد خبر: ۶۰۹۳۲۲
| |
3840 بازدید
گروگانگیری دو مرد مسلح به چاقو در کلیسایی در شمال فرانسه با کشته شدن یکی از گروگان‌ها و دو گروگانگیر پایان یافت.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، در حمله این دو تن به کلیسای "سن‌اتین دو رووری" در منطقه نورماندی فرانسه 4 تن گروگان گرفته شدند اما با دخالت نیروهای پلیس این گروگانگیری پایان یافت. پیش از ورود پلیس به این حمله عوامل گروگانگیری کشیش این کلیسا را به قتل رساندند. گفته می‌شود مهاجمان سر کشیش مزبور را از تن جدا کردند.

با ورود نیروهای پلیس دو عامل گروگانگیری کشته و این حمله پایان یافت. با این حال هنوز  انگیزه یا هویت افراد دخیل در این گروگانگیری اعلام نشده است.

گروگانگیری در کلیسایی در شمال فرانسه

در همین حال روزنامه لوفیگارو گزارش داده‌ است، فرانسوا اولاند، رییس‌جمهور  به همراه برنارد کازنو، وزیر کشور فرانسه قرار است در محل این حادثه حاضر شوند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار