صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور حکم بازداشت 300 نیروی ویژه در ترکیه

دولت ترکیه حکم دستگیری 300 تن از اعضای گارد ریاست جمهوری را پس از کودتای نافرجام اخیر صارد کرد.
کد خبر: ۶۰۸۳۴۶
| |
5446 بازدید
دولت ترکیه حکم دستگیری 300 تن از اعضای گارد ریاست جمهوری را پس از کودتای نافرجام اخیر صارد کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی صباح، در جریان بازداشت‌ها در ترکیه دستکم 283 تن از این افراد دستگیر و به دپارتمان پلیس آنکارا منتقل شده‌اند.

دولت ترکیه همچنین 10 هزار و 856 پاسپورت را در پی خطرات پروازی کنسل کرده که شامل 10 هزار پاسپورت سبز  و طوسی مربوط به پاسپورت‌های رسمی می‌شود.

ترکیه همچنین اقدام به بازسازی نهادهای دولتی این کشور کرده است.

در 15 ژوئیه 2016 کودتای نظامی علیه دولت آنکارا شکل گرفت اما شکست خورد و در پی این اقدام بسیاری از سربازان و افسران ارشد دستگیر شدند.

گفته می‌شود در جریان این کودتا 246 تن که اکثرا غیرنظامی بودند کشته شدند در حالی که بیش از 2000 تن دیگر نیز زخمی شدند.

احزاب مخالف ترکیه همگی علیه کودتا متحد شده و آن را به شدیدترین شکل ممکن محکوم کردند و بر حفظ دموکراسی و اجرای قانون در ترکیه تاکید دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟