مهاجم نیس همدست داشته است
فرانسوا مولان، دادستان فرانسه می گوید حمله نیس از ماه ها پیش برنامه ریزی شده بود.
کد خبر: ۶۰۷۹۹۶
| | 2952 بازدید
تارنمای بی بی سی نیوز خبر داد: فرانسوا مولان، دادستان فرانسه می گوید حمله نیس از ماه ها پیش برنامه ریزی شده بود.
به گزارش ایرنا، این منبع خبری افزود: دادستان فرانسه می گوید «محمد لحوایج بوهلال» عامل حمله مرگبار هفته گذشته در شهر نیس از پنج مظنونی که هم اکنون در بازداشت هستند پشتیبانی و کمک گرفته است.
او گفت که یکی از همدست های عامل حمله از صحنه راندن کامیون به میان جمعیت فیلم گرفته است.
راننده کامیون به ضرب گلوله نیروهای امنیتی کشته شد. پس از این حمله، چند نفر به ظن دست داشتن در آن بازداشت شدند.
هر پنج نفری که به ظن همکاری با مهاجم در بازداشت هستند در مراحل اولیه به جرایم تروریستی متهم شده اند.
این پنج متهم، چهار مرد و یک زن هستند که بین 22 تا 40 سال سن دارند. دو نفر از آنها که آلبانیایی هستند، متهم شده اند که به عامل حمله نیس هفت تیری داده اند.
یک نفر دیگر هم مظنونی است که گفته می شود در شب حمله پیغامی با مضمون تأمین اسلحه از مهاجم دریافت کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از خانه این فرد یک کلاشنیکف و میزانی مهمات کشف شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


