صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرجی 90 درصد در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: شرجی تا اواسط هفته آینده ادامه دارد و دمای هوا تا روز جمعه افزایش چشمگیری خواهد داشت.
کد خبر: ۶۰۷۶۶۴
| |
5114 بازدید
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: شرجی تا اواسط هفته آینده ادامه دارد و دمای هوا تا روز جمعه افزایش چشمگیری خواهد داشت.

کوروش بهادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به تداوم پدیده شرجی در استان اظهار کرد: ‌پدیده شرجی و رطوبت هوا به ویژه در شهرهای ساحلی تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد:‌ امروز در بیشتر شهرهای استان خوزستان شاهد پدیده شرجی هستیم؛ امروز میزان رطوبت هوا در اهواز 85 درصد و در هندیجان، آبادان، ‌ماهشهر، امیدیه و شادگان بیش از 85 درصد ‌است و در برخی ساعات حتی به 90 درصد هم رسیده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: ‌امروز با افزایش میزان رطوبت، ابرهای پایین نیز تشکیل می‌شود و به همین دلیل شاهد ابری بودن آسمان هستیم.

بهادری عنوان کرد: ‌معمولا ساعات اوج میزان رطوبت و اوج شرجی در شب و در ساعات ابتدایی صبح و زمانی است که میزان تابش خورشید کم است.

وی با بیان این‌که دمای هوا تا روز جمعه افزایش چشمگیری خواهد داشت، گفت: ممکن است دمای هوا در برخی نقاط استان به بیش از 51 درجه سانتی‌گراد و حتی 52 سانتی‌گراد برسد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: ‌همچنین از روز شنبه و با توجه به وزش شدید باد در عراق، شاهد بروز پدیده گرد و خاک در برخی نقاط استان و کاهش نسبی میزان دید و پایین آمدن کیفیت هوا خواهیم بود.

بهادری گفت: در خصوص وضعیت گرما و شرجی به صورت لحظه‌ای به ستاد بحران استان خوزستان اطلاع‌رسانی می‌شود. در این شرایط به شهروندان توصیه می‌شود به‌جز در موارد ضروری از منازل خارج نشوند و در مصرف آب و برق صرفه‌جویی کنند.

وی گفت:‌ در شبانه‌روز گذشته آبادان با 50 درجه گرم‌ترین نقطه استان خوزستان و کشور گزارش شد. ایذه نیز با 26 درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان بود. تغییرات دمای هوای امروز اهواز نیز بین 49 و 31 درجه سانتی‌گراد در نوسان خواهد بود.  
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟