صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

استفان مول برای مذاکره درباره برجام وارد مسکو شد

هماهنگ کننده ارشد آمریکا در اجرای برجام برای رایزنی و مشورت با مقامات روسیه وارد مسکو شد.
کد خبر: ۶۰۶۸۹۱
| |
4364 بازدید
هماهنگ کننده ارشد آمریکا در اجرای برجام برای رایزنی و مشورت با مقامات روسیه وارد مسکو شد.

به گزارش فارس، استفان مول معاون وزارت خارجه آمریکا و هماهنگ کننده ارشد این کشور در اجرای برجام، برای رایزنی و مشورت درباره اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 وارد مسکو شد.

توافق هسته‌ای ایران و 1+5 روز 14 جولای(سه روز پیش) یک ساله شد.

مقامات ایرانی طی ماه‌های گذشته از نحوه اجرای برجام از سوی آمریکا و مانع تراشیهای این کشور در این مسیر انتقادات زیادی را مطرح کرده‌اند.

محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران روز پنجشنبه در سالگرد حصول توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5، این توافق را «پیروزی دیپلماسی بر زور» خواند.

وی نوشت: «توافق ایران، پیروزی دیپلماسی بر زور بود. آمریکا با همان انتخاب آشکار روبرو است و یادآور می‌شوم که: روش‌های قدیمی، همان شکست‌های قدیمی را به بار می‌آورند.»

ظریف در ادامه نوشته است: «تا زمانی که رجزخوانی‌های کوته‌بینانه، اجرای کم‌رمق تعهدات و شعارهای نخ‌نما ارجح باشند، امکان پیشرفت در ابهام خواهد بود. احترام متقابل و اجرای تعهدات برجامی برای اطمینان از رسیدن به مزایای معهود، افق‌های جدید خواهد گشود.»
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات