بازدید 10890

پاسخ پزشکان معالج کیارستمی به ۳۰ سؤال

کمیسیون ویژه رسیدگی به پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی از 7 صبح آغاز شد و تا 12 ظهر ادامه یافت تا زوایای پنهان پرونده روشن شود
کد خبر: ۶۰۵۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸ 14 July 2016
در حالی که برخی از کاربران و رسانه‌ها از اهمال کادر درمان در حین عمل جراحی مرحوم عباس کیارستمی سخن می‌گویند و عده‌ای نیز بی‌توجهی پزشکان یا قصور پزشکی را در مرگ این کارگردان محتمل می‌دانند، روز گذشته کمیسیون ویژه رسیدگی به پرونده پزشکی مرحوم عباس کیارستمی از ساعت 7 صبح آغاز و تا حدود 12 ظهر ادامه پیدا کرد تا زوایای پنهان این پرونده  روشن شود.
 
به گزارش روزنامه ایران، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی کشور درباره محتوای این جلسه گفت: روز گذشته جلسه ویژه‌ای با حضور 25 نفر از متخصصان برجسته دانشگاه و همچنین نمایندگانی از پزشکی قانونی، معاونان وزیر دادگستری، معاون درمان وزیر بهداشت، معاون دادستان تهران، نماینده منتخب کمیسیون بهداشت مجلس، نماینده سازمان بازرسی کل کشور و رئیس دادسرای جرایم پزشکی برگزار شد.
 
به گفته دکتر علی فتاحی، پزشکان حاضر در جلسه در رشته‌های مختلف فوق تخصصی جراح عمومی، اورولوژی، عفونی، بیهوشی و آنکولوژی صاحب اعتبار بودند و به تفصیل در مورد جزئیات پرونده‌های بستری، اندیکاسیون درمان،چهار عمل جراحی صورت گرفته، اقدامات طبی، داروهای تجویز شده و همچنین اقدامات قبل و بعد از عمل بحث و گفت‌و‌گو شد و جمع‌بندی نهایی به چهارشنبه هفته آینده موکول  شد.
 
وی در ادامه افزود: در این جلسه اعضای کمیسیون ویژه حدود 20 تا 30 سؤال و ابهام را درباره پرونده بستری مرحوم کیارستمی مطرح کردند.
 
دکتر فتاحی با بیان اینکه کمیسیون ویژه رسیدگی به این پرونده به دور از هرگونه احساسات و برخوردهای صنفی در این باره ورود کرده و قضاوت می‌کند، اظهار داشت: ما معتقدیم در فضای مجازی به دکتر میر بزرگ اهانت شده چرا که وی حدود 10 سال است عمل جراحی انجام نمی‌دهد؛لازم است همه بدانند جراحی اول و دوم توسط میر پسر انجام شده است.
 
وی در پاسخ به پرسش دیگر«ایران» مبنی بر اینکه ادعا می‌شود جراحی پولیپ روده بدون نتیجه آزمایش پاتولوژی انجام شده نیز گفت: قرار بود پاسخ این سؤال شما را که قبلاً نیز مطرح کرده بودید بعد از جلسه کمیسیون پزشکی بدهم. این مسأله در جلسه روز گذشته کاملاً حلاجی شد و مشخص شد پاتولوژی و آندوسکوپی 3 تا 5 مرتبه قبل از عمل از مرحوم کیارستمی به عمل آمده است و نتیجه پاتولوژی و آندوسکوپی تشخیص پولیپ روده بوده است اما به خاطر نوع پولیپ باید وی تحت عمل جراحی باز قرار می‌گرفت و عمل آندوسکوپی توصیه نمی‌شد. دکتر فتاحی درباره شائبه حضورنداشتن دکتر میر(پزشک معالج) هنگام جراحی مرحوم کیارستمی نیز اظهار داشت: دو عمل اولیه (عمل اول و دوم) را پزشک معالج یعنی دکتر میر انجام داده است. عمل اول در تاریخ 16 اسفند و عمل دوم در تاریخ 21 اسفند 94 انجام شده است. خود دکتر میر در عمل اولیه قسمتی از روده بزرگ را برداشته اما بیمار 3 روز بعد از عمل جراحی دچار خونریزی می‌شود و مجدداً جراحی دوم کنترل خونریزی توسط دکتر میر انجام شده است.
 
وی گفت: دکتر میر در عمل سوم و چهارم که هر دو به ترتیب در تاریخ 9 و 12 فروردین 95 انجام شده حضور نداشته و جراحی توسط کمک جراح وی و پزشک جراح دیگر انجام شده است.
به گفته دکتر فتاحی، پزشک معالج مرحوم کیارستمی ادعا کرده که تا روز 28 اسفند در بیمارستان جم حضور داشته و بنا به دلایلی در عمل‌های بعدی حاضر نشده است که البته این ادعا به بررسی دقیق نیاز دارد.
 
وی با تأکید بر اینکه طبق قانون پزشک معالج باید از اول تا آخر مراحل درمان در کنار بیمار باشد، عنوان کرد: پزشک معالج مرحوم کیارستمی تنها با اذن و هماهنگی با بیمار می‌توانست عمل سوم و چهارم را به جراح دیگر بسپارد اما هنوز مشخص نیست آیا مرحوم کیارستمی چنین درخواستی داشته یا خیر.
 
وی با بیان اینکه مرحوم کیارستمی به هیچ عنوان مبتلا به سرطان نبود، عنوان کرد: بیماری پولیپ روده جزو بیماری‌هایی است که ممکن است در آینده تبدیل به سرطان شود. وی به دلیل بیهوشی‌های متعدد ضعیف شده بود با این حال پیش از رفتن به فرانسه وضعیت جسمانی‌اش مساعد بود و نظر پزشک مشاور و معالج این بود که کیارستمی مرحله بد بیماری را گذرانده است. هنوز مشخص نیست وی با چه کسی برای رفتن به فرانسه مشورت کرده است.
 
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پایان با بیان اینکه خانواده مرحوم کیارستمی روز شنبه برای ارائه جزئیات بیشتر به جلسه کمیسیون ویژه دعوت می‌شوند، یادآور شد: برخی ادعا می‌کنند چون مرحوم کیارستمی همزمان با تعطیلات آخر سال به بیمارستان مراجعه کرده پزشک جراح در بیمارستان حضور نداشته ما این ادعا را کذب محض می‌دانیم چرا که دکترروحانی متخصص بیهوشی که از پزشکان هنرمند و اهل آواز و موسیقی است اقدام به بیهوشی مرحوم کیارستمی کرده است و همه کادر درمان در همان ابتدا متوجه حضور ایشان در بیمارستان بودند.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۴
با لفاظی ها این معضل سهل انگاری پزشکان رو ماست مالی میکنید ته این پرونده کاملا مشخصه . بیچاره مردم عادی .
تو ایران دکترها احساس مسولیت نمیکنند فقط پول را میشناسند
بله کاملاً بی طرفی شما از همین الان معلومه
علت همه این اتفاقات نبود نظارت مستمر بر کار پزشکان است .
از اول معلوم بود که نتیجه چی هستش من خودم به دادگاه برای شکایت از پزشک رفتم همیشه حق با پزشکه
پزشك معالج تعطيلات عيد رفته مسافرت، تعهد پزشكي و جون بيمار هم اهميتي نداره
اینا همش بازیه دور هم یه میوه ای میخورن آخرش همشون تبرئه میشن
تا وقتی تو این کشور پزشک فضایی دریافتی داره خودش را جزیی از جامعه نمی دونه.
١) پزشكان را با اسم كوچك نام هم ببريد، تا مسؤوليت يكى به پاى ديگرى نوشته نشود .
٢) در بخش پايانى به جاى جراح از دكتر بيهوشى نام برده مى شود ، مشكل در جراحى بوده نه بيهوشى و بحث ها روى جراحى متمركزاست .. ٣) خاندان دكتر مير كه در سه نسل ودراين قرن - وهمه تحصيل كرده ى سوئيس بوده اند- منشأ خدمات بسيار هستند .ولى مسافرت جراح مسأله ساز شده است . ضايعه و فاجعه درگذشت كيارستمى عزيز، همه را متألم ساخته وسخنان منتشر شده از دكتر احمد مير دراوج غليان احساسات عمومى و رسانه اى شدن آن موج بدى ايجاد كرده است و موجب كم اعتمادى مى شود و زحمات پزشكان " عيسى هش نه آدم كش " را آسيب پذير مى كندو جرأت مراجعه به پزشك را براى تشخيص بموقع كم مى كند .
با توجه به هزینه های سنگین درمان در ایران و با در نظر گرفتن سطح در آمود مردم و نارضایتی های شدید مردم از سیستم درمانی کشور ، باید به دنبال چاره جویی باشیم /؛؛؛ نه توجیه کردن. صدور بیانیه های متعدد چه دردی را درمان می کند. در نظر خالق بی همتا جان همه انسانها یک ارزش دارد.
بیچاره بیماران
چرا که دکترروحانی متخصص بیهوشی که از پزشکان هنرمند و اهل آواز و موسیقی است اقدام به بیهوشی مرحوم کیارستمی کرده است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه یکی بگی ،چرا کیا رستمی بعد از مرگش ،رسانه ای شده و جنجالی ؟ایشان زمانیکه زنده بوذ ،اصلا صحبتی از نامشون نبود؟واقعا چی شده؟؟مرده پرستی؟
پزشکان در تخلفات پزشکی هوای هم را دارند و براحتی دروغ میگویند ، یا با اصطلاحات فنی فریب تان میدهند. اصلا باور نکنید
هر روز به پزشکان گیر می دهید.
دوست دارم بدونم اگه پزشک از این مملکت بره وقتی مریض می شوید چه غلطی می کنید؟
سازمان نظام پزشکی و معاونت انتظامی تو پرونده های متعدد عدم بیطرفی خودشون رو ثابت کردند .
کاش برای همه اقشار جامعه که بارها به دلیل بی توجهی پزشکان پول پرست که خداشون، دینشون و وجدانشون فقط شده پول، زیر تیغ جراحی جان باختن از این پی گیری ها انجام می شد تا مقداری جامعه فاسد شده پزشکی جمع و جورتر می شد.
وقتی مرجع رسیدگی از خود سییسیتم باشه نتیجه اش از همین الان مشخصه!
هنر مندان و سینما گران چرا در ایران کار میکنند وبرای خوش گذرانی وهر کاری پول ایران را به خارج از ایران میروند و خرج میکنند مثلا همین آقای کیا رستمی که بملت ایران وپزشکان ایران بی احترامی کرده وبه فرانسه رفته است خوب در همان فرانسه دفنش میکردند افرادیکه به ایرانی وملت ایران بی توجه است وایران را جای خوبی نمیداند بودن ونبودنش برای ملت ایراه فرقی نمیکند وخاک ایران حیف است برای این چنین افراد
ما این ادعا را کذب محض می‌دانیم چرا که دکترروحانی متخصص بیهوشی که از پزشکان***** (هنرمند و اهل آواز و موسیقی)****** است اقدام به بیهوشی مرحوم کیارستمی کرده??????????????????????
متاسفانه به طور کلی در حال حاضر پزشکی کشور توسط یک سیستم مافیایی کنترل میشود.
مافیای پزشکان بسیار قوی تر و یکدست تر از ااونی هست که خدای نخواسته خودشمن رو محکوم کنند
برخی پزشکان که آوازه ای برای خود پیدا کرده اند افراد بی ناخنی هستند
قط با استعفای وزیر دل ما آرام میگیرد
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان