بازدید 51741
پس از موضع‌گیری رئیس تیم پزشکی کیارستمی، خانواده کارگردان لب به سخن گشود؛

پزشکان در پاسخ به اعتراض ما گفتند، نباید توقع داشته باشید به تعطیلات نرویم! / عفونت و چرک از بخیه‌ها به بیرون نشت پیدا کرده بود / آقای هاشمی چرا از حرف وزیر ارشاد ناراحت می‌شود؟

دکتر میر هم اشتباهاتش را مخفی می‌کند و هم گردن نمی‌گیرد، هم راست نمی‌گوید، چون آزمایش های پاتولوژی مشخص می‌کند که آقای کیارستمی اصلا سرطان نداشتند. پزشکی که به این راحتی دروغ می‌گوید، چطور قسم پزشکی خورده است؟ ایشان فیلمی را منتشر کردند که بتوانند خودشان را بی‌تقصیر نشان دهند. این فیلم آقای کیارستمی را به حدی ناراحت کرده که به ما معترض شدند چرا اجازه ادامه درمان به این دکتر داده‌ایم
کد خبر: ۶۰۴۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷ 10 July 2016
پس از آنکه دکتر رضا پایدار، شخصی که از سوی وزیر بهداشت و درمان به عنوان مسئول تیم پزشکی عباس کیارستمی از روند درمان کیارستمی به شدت دفاع کرد و با قطار کردن نام گروهی از پزشکان، کوشید تا هرگونه خطایی در روند درمان این هنرمند کشورمان ـ برای نمونه وضعیت بیماران مورد توجه قرار گرفته (!) ـ را رد کند، برخی بستگان عباس کیارستمی لب به سخن گشودند و جزئیات تکان‌دهنده‌ای را بر زبان آوردند و با یکی از روزنامه‌های صبح ایران در میان گذاشتند.

به گزارش «تابناک»، دکتر رضا پایدار از زمانی که وزیر بهداشت مستقیم بر روند درمانی عباس کیارستمی نظارت می‌کرد، به عنوان مسئول تیم رسیدگی انتخاب شد. او این روز‌ها مرتب درباره مسیر درمان و نارضایتی وزیر بهداشت برای خروج این هنرمند بزرگ از ایران صحبت می‌کند و گزارش می‌دهد، مسیر درمانی درستی بعد از تشکیل تیم رسیدگی طی شد و اگر درمان به همین نحو پیش می‌رفت، شاید حالا وضعیت به گونه دیگری بود.

او بار‌ها از نحوه درمان، ویزیت‌های مکرر خود و همکارانش و همین‌ طور وزیر بهداشت گفته و اینکه درمان این بیمار تا منزل هم ادامه داشت و پزشکان تیم رسیدگی و حسن قاضی‌زاده‌ هاشمی، وزیر بهداشت، بار‌ها او را در خانه هم ویزیت کردند و کامل در جریان درمان او قرار داشتند.

توصیه همه آن‌ها این بوده که کیارستمی درمان خود را در ایران ادامه دهد و به فرانسه نرود. به گفته مسئول تیم رسیدگی به کیارستمی، وزیر بهداشت حتی به کیارستمی پیشنهاد می‌دهد چنانچه مایل به درمان توسط پزشک خارجی است مقدمات سفر پزشک را به ایران فراهم کنند اما آن‌طور که پایدار می‌گوید، کیارستمی بر این سفر اصرار داشته و بر خلاف توصیه آن‌ها به پاریس سفر کرده است.

در همین زمینه، روزنامه وقایع اتفاقیه گزارش داده است، جمعه گذشته در تماسی که با دکتر پایدار داشتیم، او ما و رسانه‌ها را به جنجال‌سازی متهم کرده و گفت، از ۱۲ فروردین که در جریان درمان قرار گرفته، از هیچ کاری دریغ نکرده و شکایت خانواده کیارستمی در حال پیگری در نظام پزشکی است. ما از او خواستیم درباره اتفاقاتی که قبل از ورود او به پرونده رخ داده، توضیح دهد که تلفن را قطع کرد و به پرسش ما پاسخی نداد.

پزشکان در پاسخ به اعتراض ما گفتند، نباید توقع داشته باشید به تعطیلات نرویم! / عفونت و چرک از بخیه‌ها به بیرون نشت پیدا کرده بود / آقای هاشمی چرا از حرف وزیر ارشاد ناراحت می‌شود؟

صبح شنبه با تماسی که با یکی از بستگان کیارستمی داشتیم، تمامی اتفاقات را برای او تشریح و شرح ماوقع و گفت‌وگوی خود با دکتر پایدار را برای او تعریف کردیم. نازلی گرگانی همراه همسرش که فرزند خواهر این کارگردان است، در زمان بستری شدن کیارستمی در بیمارستان همراه اعضای خانواده‌ درکنار این هنرمند بود.

افرادی که برای ملاقات به بیمارستان می‌رفتند، بیشتر مواقع او را در آنجا می‌دیدند که با نگرانی و البته با روی باز پذیرای ملاقات‌کنندگان بود و آن‌ها را در جریان سیر بیماری می‌گذاشت. او در واکنش به رفتار دکتر پایدار در مقابل پرسش ما گفت: «عصبانیت مشکلی را حل نمی‌کند. این کار نه ما را آرام می‌کند و نه مردم را. به جای این کار فکری به حال سیستم درمان و پزشکی ایران کنند که بسیار معیوب است».

او با تأکید بر اینکه پزشکان اطلاع‌رسانی درستی درباره بیماری این کارگردان بزرگ سینما انجام نمی‌دهند، ابتلا به سرطان را به طور قطع رد می‌کند، چون گواه آن جواب پاتولوژی است که هرگونه سرطان دستگاه گوارش را نفی کرده است. به گفته گرگانی، کیارستمی با تشخیص پولیپ روده بزرگ بدون انجام آزمایش پاتولوژی، راهی اتاق عمل و به تشخیص پزشک بخش اعظمی از روده بزرگ او خارج شد، د رحالی ‌که به گفته کار‌شناسان، نیازی به عمل جراحی به این وسعت نبوده و نتیجه آزمایشات پاتولوژی هم وقوع هرگونه سرطان را رد می‌کند. بنا بر نظارت پزشکانی که این ماجرا را دنبال کردند، اگر در‌‌ همان ابتدا، آزمایشات پاتولوژی انجام می‌شد، نیازی به عمل جراحی نبود و در صورت نتیجه مثبت آزمایشات باید جراحی به این وسعت انجام می‌گرفت.

گرگانی به حال بیمارانی که بنیه مالی محدودی دارند و به ناچار تحت چنین جراحی‌هایی قرار می‌گیرند، افسوس می‌خورد، زیرا آن‌ها علاوه بر پرداخت هزینه‌های بالا، دچار عوارض چنین جراحی‌هایی هم می‌شوند. خانواده کیارستمی مشکلی برای پرداخت هزینه‌ها نداشتند؛ اما افرادی هستند که برای پرداخت هزینه‌ها فرش زیر پای خود را می‌فروشند و در ‌‌نهایت بدون اینکه بیمار آن‌ها بهبود پیدا کرده باشد، عزادار می‌شوند.

پس از جراحی با اینکه دکتر احمد میر اعلام می‌کند، جراحی موفقیت‌آمیز بوده، کیارستمی دچار عفونت و خونریزی می‌شود، ولی پزشک راهی تعطیلات نوروزی در سفری به خارج از کشور می‌شود. این در حالی است که پزشک معالج به خوبی در جریان روند درمان بوده و از حساس بودن معالجه خبر داشته؛ اما ترجیح می‌دهد به تفریح و سفر بپردازد.

گرگانی می‌گوید: «اگر آقای دکتر در بیمارستان حضور داشتند، ممکن بود روند درمان طور دیگری طی شود. اما ایشان مسئولیت‌پذیر نبودند و حالا حتی نمی‌توان گفت که پزشک حاذقی هم هستند، چرا که بدون انجام آزمایشات پاتولوژی بیمار خود را جراحی کردند. آقای کیارستمی وقتی از این موضوع با خبر شد، خیلی عصبانی و ناراحت شدند و حتی به ما اعتراض کردند که چرا اجازه چنین کاری به این دکتر داده شد».

به گفته این عضو خانواده کیارستمی بعد از بروز عفونت، دکتر میر که شور و شوق سفر داشته بیمار را به دکتر پارسا که متخصص عفونی هستند، ارجاع می‌دهد. دکتر میر می‌گوید عمل من موفقیت‌آمیز بوده و دکتر پارسا هم در پاسخ به او می‌گوید این بیمار با تشخیص عفونت بستری نشدند که من او را تحت‌نظر بگیرم.

هر دو پزشک به دلیل تعطیلات نوروزی بیمار را‌‌ رها کرده و به سفر می‌روند. گرگانی این پرسش را مطرح می‌کند که در چنین مواردی چه کسی باید پاسخگوی بیماران و همراهان آن‌ها باشد؟ آیا پزشکان حاذق و متخصص یک بیمارستان باید دسته‌جمعی به مسافرت بروند؟ اگر مشکلی برای بیمار به وجود بیاید، چه کسی باید به فکر درمان او باشد؟

در این شرایط که کیارستمی کاهش شدید وزن و عفونت شدید پیدا می‌کند، پزشکی که سابقه کمتری از پزشکان قبلی دارد، کنترل اوضاع را بر عهده می‌گیرد که گرگانی می‌گوید، او تنها کسی بود که در موقعیت‌های اضطراری و اورژانسی پیگیر وضعیت این بیمار بوده است.

با همه رنج و دردی که این خانواده به آن مبتلا هستند، گرگانی تأکید می‌کند که پزشکان متخصص حاذق و مسئولی هم هستند که احساس مسئولیت دارند و تعداد آن‌ها هم کم نیست؛ اما درس ‌خواندن و پزشک ‌شدن به این معنی نیست که این افراد به دیگران برتری دارند و باید وضعیت بیمار را به او و خانواده‌اش اطلاع‌ دهند و آن‌ها را از روند درمان مطلع کنند.

این عضو خانواده داغدار کیارستمی می‌گوید: «پزشکان ولی‌نعمت ما نیستند. شغل آن‌ها خدمت‌رسانی به بیماران است و برای همین درس‌ خوانده‌اند. وقتی دکتر میر برای عیادت به منزل آقای کیارستمی آمدند، ایشان او را نپذیرفتند و به او پیغام رساندند که در شأن من و شما نیست که دیگر با هم روبه‌رو شویم. دکتر میر هم در پیغام تلگرامی عجیبی عنوان می‌‌کند که من نمی‌توانم رازهای بیمارم را فاش کنم؛ در حالی‌که رازی باقی نمانده بود. آقای کیارستمی از همه چیز باخبر بودند. ۱۷ اسفند که به بیمارستان رفتند به ما گفتند اطلاع‌رسانی نکنید چون قرار بود بعد از جراحی، سه روز در بخش باشند و بعد هم به خانه بیایند. ایشان نمی‌خواستند، مردم از جراحی باخبر شده و مقابل بیمارستان جمع شوند. می‌خواستند وقتی به خانه آمدند دراین‌باره خبررسانی شود».

در نبود پزشکان متخصص، میزان عفونت به ‌اندازه‌ای می‌رسد که حتی عفونت و چرک از بخیه‌ها هم به بیرون نشت پیدا می‌کند و گرگانی تأکید می‌کند، اگر اقدامات بعدی ناشی از رسانه‌ای شدن روند درمان انجام نمی‌گرفت، کیارستمی در‌‌ همان تعطیلات نوروز از دست می‌رفت. او تأکید می‌کند: «آقای جنتی درست می‌گویند که اگر ما نبودیم، کیارستمی از بین می‌رفت. اگر آقای وزیر بهداشت نیامده بودند، معلوم نبود چه اتفاقی برای آقای کیارستمی می‌افتاد. آقای هاشمی چرا از این حرف وزیر ارشاد ناراحت می‌شوند؟ آقای جنتی دقیقا حرف ما را زدند».

عضو خانواده کیارستمی از اینکه قبل از تعطیلات نوروز اطلاع‌رسانی نکرده و وزیر را در جریان قرار ندادند، ابراز تأسف می‌کند. به گفته او، پزشکان متخصص در پاسخ به اعتراض این خانواده درباره اینکه چرا با وجود وخامت حال بیمار به سفر رفتند، می‌گویند پزشکی کار سخت و طاقت‌فرسایی است و نباید توقع داشت که ما پزشکان به تعطیلات نرویم. در حالی‌که یک پزشک نباید مانند یک تاجر کرکره‌ تجارتخانه را پایین بکشد و بدون توجه به بیمارانش آن‌ها را به پرسنل بیمارستان واگذار کند.

دکتر میر در پاسخ به اعتراض به این خانواده گفته، در سفر تنها در اتاق هتل به اینترنت دسترسی داشت و از آنجا با خواندن خبر‌ها ناراحت و غمگین می‌شده؛ با این حال او ۱۵روز تمام در سفر بوده و حتی با خواندن خبر‌ها هم تمایلی به بازگشت نداشته است.
 
گرگانی با اعتراض شدید به این پزشک معتقد است، او علاوه بر سهل‌انگاری به ناحق حرف می‌زند: «دکتر میر هم اشتباهاتش را مخفی می‌کند و به گردن نمی‌گیرد، هم راست نمی‌گوید. چون آزمایشات پاتولوژی مشخص می‌کند که آقای کیارستمی اصلا سرطان نداشتند. پزشکی که به این راحتی دروغ می‌گوید، چطور قسم پزشکی خورده است؟ ایشان فیلمی را منتشر کردند که بتوانند خودشان را بی‌تقصیر نشان دهند. این فیلم آقای کیارستمی را به حدی ناراحت کرده که به ما معترض شدند چرا اجازه ادامه درمان به این دکتر داده‌ایم».

عضو این خانواده داغدیده بر این باورند، پرونده پزشکی کیارستمی به پرونده پزشکی مردم ایران گره خورده است. مرگ این هنرمند نمونه‌ای از بی‌توجهی پزشکان به بیمارانی است که خانواده‌شان عزادار شدند.

پرونده پزشکی کارگردان شاخص و از دست‌رفته سینمای ایران بنا به شکایت خانواده‌اش در حال پیگیری است. سازمان نظام پزشکی خارج از نوبت در حال بررسی این پرونده است. خانواده این هنرمند بزرگ به شدت به دنبال پیگیری این پرونده هستند تا شاید راه برای اشتباهات این‌چنینی بسته شود. از کیارستمی که گذشت. ما او را به راحتی از دست دادیم. هزاران هزار بیمار مانند کیارستمی روی تخت بیمارستان‌ها خوابیدند. صدای آن‌ها به گوش چه کسی می‌رسد؟ امید که این پرونده هم مانند بسیاری از پرونده‌های قضائی و پزشکی مشمول مرور زمان نشود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۴۶۹
انتشار یافته: ۵۵
این اتفاقات معمولا اغلب و تقریبا همیشه در ایران فقط میافته
باید اگر تخلف پزشک در مرگ کارگردان محرز شود باید توبیخی بخورد. مثلا یک ماه حقوقش را 1 میلیون کم کنند. اینگونه تنبیهات باعث بالا رفتن کیفیت کار پزشکان می شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
از حقوق صد میلیونی یک میلیون کم شود چه می شود؟
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
داداش چند چندین؟ چی زدی اینقدر خوبی؟
به نظرت این پزشکان محتاج یک میلیون حقوقن؟ اگه با یک میلیون دردی دوا میشد که پا نمیشد بره سفر خارج اونم 15 روز!!! پس میشه فهمید وضع مالی این جور دکترا خیلی هم خوبه و شاید بشه گفت نیازی به پولهای بیمارستان ندارن
دوستان به نظرتون وقتش نرسیده؟ یا هنوز فکر میکنین ماها قدرتشو داریم خودمون مشکلاتمون رو حل کنیم؟
اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
چی میگی ؟؟؟ باید مجوز طبابتش بصورت دائمی لغو بشه ، یک میلیون که پول تو جیبی بچه این قشر هم نمیشه !!! کجای کاری ؟ نکنه خودت دکتری میخوای آدرس غلط بدی مردم توقعشون از مجازات بیاد پایین! فقط باید لغو مجوز طبابت بشن این به اصطلاح دکترها
حقوق اطبا را که تنها قشری اند که نیازی به افزایش حقوق ندارند، بیشتر اضافه کنید تا بیشتر تخلف کنند. افزایش غیرمنطقی حقوق قشری انها را پروتر و جسورتر هم میکند.
عقب ماندگی شاخ و دم ندارد: به این معنی است قشرهای بنیادی مانند معلمان و اساتید و ... با حقوق تحقیرامیز زندگی کنند تا در اینده ما دست نیاز به سوی متخصصان کشورهای اجنبی برای حل مشکلاتمان بکنیم. این دید کوته بینانه مسئولین را در افزایش حقوق اطبا بدون دست زدن به حقوق سایر قشرها را نشان میدهد تا بحال که 3 سال از افزایشها میگذرد بجز عیش و نوش اطبا و مسافرتهای ولخرجانه انها به خارج تحولی در بهداشت و درمان و وجدان پزشکی نمی بینیم
چرا کسی جلو این حرام خوارها رو نمی گیره.
آقای قاضی زاده هاشمی ...وضع بهداشت و درمان کشور فاجعه هست !
از طرح تحول درمانی ات فقط یک عده پزشک متخصص از در آمد های ماهی 40-50 میلیوت تومان به در آمد ( کارانه یا پر کیس ) بالای 300 و 400 میلیون تومان در ماه دست پیدا کردند.
هفته اول عید نصف شب مادرم حالش بد شد با آمبولانس خصوصی به بیمارستان بانک... منتقلش کردیم.تکلمش دچار مشکل شده بود...بسیار با طمانینه کار میکردند و بعد چهار ساعت ...مادر را بستری کردند و گفتند صبر میکنیم تا صبح دکتر بیاید ببینند.حالا بماند دکتر ها همه ماشالا عید ها سفر خارجند. دکتری صبح آمده دیده و دستور بستری در آی سی یو را دادند... مادر عزیز تر از جانم ...که هر روز میدیدمش در کمال نا با وری پس از ده روز در بیمارستان درگذشت. روز بعد متوجه شدم ایشان سکته مغزی کرده بود و ظاهرا یا نفهمیده بودند و یا جان بیمار برایشان مهم نبوده زیرا بعدا فهمیدم بیمار سکته مغزی در 3 تا 4 ساعت اول اتفاق حیاتی است و امکان بازیابی و خوب شدن با درصد بالا هست. به شرطی که در 4 ساعت اول اقدامات عملی انجام شود. جالبه مادر من را بستری کردند و گذاشتند تا صبح !!! آقای دکتر تشریف بیاورند و سر فرصت اگر حسش بود یه سری هم به مادر ما بزنند. جالبه موقع بستری کردن ( در همه بیمارستانها عرف است !!) 200 صفحه انواع و اقسام تعهد با امضا و اثر انگشت گرفتند که حق هیچگونه اعتراض نداریم . این ظلم نیست ؟!!! از همرا مریض اورژانسی در ساعت 3 نصف شب که عزیزش تو تخت مریض است . شونصد صفحه تعهدی که کسی وقت نمی کند بخواند ...فقط سریع امضا می کند که مریضش بستری شود .... این وجدان است ؟!!!!
خدا مادر عزیزان تابناک را حفظ و رفتگان را قرین رحمت کند.....بعد از سه ماه هنوز چشمانم پر اشک است.
بايدفاتحه اي نثار اين سيستم درماني نمود
فقط یک کلام:کشتنش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
دقیقا
وای به حال مردم عادی
نگران پیگیری نباشید نه اولین بوده نه اخرین این داستان همچنان ادامه دارد خدا بیامرزدمرحوم کیا رستمی را ببینید داستان پزشکان بی مسئولیت تاجر صفت را
اگه یه نفر تو امریکا از اشتباه پزشکی بمیره صدا و سیما ده تا کارشناس برای تخلیل میاره چرا کسی نیست به مگر هزاران نفر بدبخت فلک زده تو کشور توجه ای نمیکنه ما مثل خیلی ها پول نداریم بریم خارج چه خاکی او سرمون بریزیم ما پول نداریم بریم لندن و فنلاند
با چه جراتی گفته پزشکان ولی‌نعمت ما نیستند؟؟؟؟ این توهین به خون شهدا و روحانیت و در حکم محاربه و ضدیت با انقلاب است!!! کسی که این حرف را زده امریکائی است حتما !

""استخراج شده از بیانیه مشترک وزیر بهداشت و وزیر صنعت""
برادر مرا چندین سال پیش در همین بیمارستان حضرت زهرا (ع) بخاطر عمل جراحی انگشت کوچکش ناقص کردند و الان یک بچه ناقص را رودست ما گذاشتند و حتی شکایت پدرم در نظام پزشکی هم ترتیب اثر داده نشد
هزاران هزار بیمار که ناشناس بودند بعلت سهل انگاری نظام پزشکی دچار مشکل شده اند
اخر شکایت به کجا میرسه!؟نهایت ۶ ماه از کار تعلیق میشن.اینقد نظامشون قدرتمنده پزشکا که کسی نمیتونه هیچ چی بهشون بگه.واقعا انسانیت در خیلیاشون نیس..
قتل مگه شاخ و دم داره
نحوه پذیرش کنکور برای پزشکی اشتباه محض است کسی که زیاد درس می خواند و یا سهمیه ای دارد وارد این حرفه میشود در حالی که ممکن است به این رشته علاقه ای نداشته باشد و فقط به خاطر درامد و موقعیت اجتماعی وارد این حرفه شود
با بخش عمده ای از شکایات خانواده زنده یاد کیارستمی موافقم . البته فعالیت شبانه روزی کادر پزشکی بیمارستانها را نمی توان انکار کرد. آنها نیز نیاز به استراحت دارد. ولیکن باید مسئولیت پذیر نیز باشند چون حیات و ممات بیماران پس از خدا در دست آنها ست.
مگه اهمیتی داره جون آدمی به این مهمی و شاید یگانه، مگه اهمیت داره جون مردم عادی، مسافرت و پول مهمه فقط
عزیزان این اقای دکتر میر که هی میگین 92 سالشه...خجالت بکشین....ایشان چندین ساله عمل نمی کنند...فقط حرف در میارین....طرف حرف پزشکارو گوش نکرده پا شده با عفونتی که داشته رفته فرانسه انجا هم اصلا هیچ رسیدگی نکردن عفونت پخش شده......
به هیچ هنوان قصد مقایسه ندارم اما پزشک مایکل جکسون به دلایل بسیار کم اهمت تری به چهار زندان محکوم شد. به نظر من این دکتری که آقای کیارستمی رو از جامعه هنری ایران با اشتباهات محرز گرفت علاوه بر مجازات زندان باید لغو پروانه پزشکی بشه.
این جمله ایشون خیلی خوب بود
پزشکان ولی‌نعمت ما نیستند. شغل آنها خدمت‌رسانی به بیماران است و برای همین درس‌ خوانده‌اند.
ولی متاسفانه تمام سیستم نظارتی و قضائی و قانونگزاری و حکومتی معتقد هستند که پزشکان ولی نعمت ما هستند مشکلات ما از اینجا شروع میشه
من مادرم رو همینجوری از دست دادم .وای به حال خانواده های ما شهرستانیها که اصلا حق اعتراض بهبه یه پرستار هم نداریم...
الهی به حق علی نظام پزشکی این آدم برای همیشه باطل بشه ( اگه البته بشه حتی اسمش رو ادم گذاشت )
من دقیقا عملکرد افتضاح جامعه پزشکی را با گوشت و پوست خود حس کرده ام. یک بار در هجده سالگی ، پزشکان به اشتباه، مرگ مغزی را درمورد من تایید کردند. پدرم را در بیمارستان ولیعصر اراک با وضعیتی به مراتب بدتر از آنچه در بالا گفته شد از دست دادم. حالا با وجود اینکه وضعیت جسمانی خوبی ندارم، قسم خورده ام که دیگر خود را در اختیار هیچ پزشکی قرار ندهم.
این که کشور تبدیل به تجارتخانه ای از کسب پول شده شکی نیست و این همان رشد پولسالاری در کشوری است که قرار بود نمونه عدالت و برابری در جهان شود . اما مرگ نابهنگام این مردان بزرگ در این تجارتخانه می تواند زمینه تغییر باشد. چون مرگ های مردمان معمولی در لابلای چک و سفته ها گم می شود....
دختر جوانی با علایم سردرد به پزشک مراجعه میکند پزشک اعلام میکند نیاز فوری به جراحی است وضعیت بیمار 7 سال بعد از جراحی

1-سردردر اصلا خوب نشده
2- در ضمن عمل به دیگر اعصاب بیمار صدمه وارد شده بیمار به سختی راه میرود
3- بیمار دچار تشنج و مشکل در تکلم شده است
4- بیمار 28 ساله انروز به پیرزن 60 ساله شبیه شده است

چه کسی پاسخگو است نام و نشانی بیمار و پزشک معالج در دسترس است
با ایشان که یک انسان معروفی بود و حتما به خیلی از افراد دسترسی داشت، اینگونه رفتار شود. پس وای به حال مردم عادی
اینها همون قشر نخبه‌ای هستند که تحمل دیدن خودشون در سریال در حاشیه را نداشتند و فریادشون از این سریال در آمده بود.
بدترین زمان مریض شدن تو ایران نزدیک تعطیلات عید است .یکباره همه پزشکان متخصص خارج از کشور تشریف میبرن وعده معدودی هم که میمونن داخل بیمارستان نمی مونن .باید کلی پرستاران را التماس کرد تا زنگ به متخصص بزنن تازه تا دکترمیرسه اول چند تا داد سر پرستار میزنه که چرا بهش زنگ زده وبعد هم دودقیقه مریض را با ناراحتی میبینه ومیره .خودم شاهد وگرفتار این موضوع بودم
این پزشکان باید به لغو مادام العمر مجوز طبابت محکوم بشن تا درس عبرت بشه برای بقیشون !!!
کشتن غیر عمد اقای کیارستمی دلیل کافی برای استعفای این وزیر است
خدایا کمک اون وقت با این وضعیت میگن مردم بچه داربشند زاد و ولد تو این شرایط با چه امیدی.......
امثال من و شما که وزیر پیگیر کارمون نمیشه باید چه کنیم؟ کسی رو سراغ دارم که توی بیمارستان حتی متوجه نشدند فشار خون بالا داره و از خونریزی مغزی فوت کرد در حالی که به خاطر بیماری دیگری بستری شده بود.
پسر عمه من روز 3 فروردین دچار ایست قلبی شد و به کما رفت و تا روز 14 فرورودین هیچ دکتر حاذقی رو تو تهران پیدا نکردیم. بیمارستان ها مثل اداره ثبت احوال و خالی از پزشک . در نهایت هم روز 18 فرورودین این پسر 22 ساله رو از دست دادیم. بیشتر پزشک ها به پروسه درمان و بیمار مثل اسکناس و تجارت نگاه می کنند. راست هم میگن خوب. پول زیادش هم خوب نیست. گاهی هم باید استراحت کرد.
دو ماه قبل همین بلا سر ما اومد مادرم رو 10 روز در بیمارستان خوابوندن دو بار کولونسکوپی کردن پاتولوژی ژفت چیزی نیست دوباره میخواستن کولونسکوپی با پنس بزرگتر کنند بیمارستانها فقط دنبال بیشتر نگه داشتن بیمار و جراهی برای درآمد بیشتر هستن
امیدوارم این کامنت را حذف نکنید. مادر من سال 90 در بیمارستان ... در بخش ICUبستری بود پزشک معالجش در چندروز تعطیلی اواسط خرداد مرخصی بود و پزشک دیگری هم ویزیتش نمی کرد بعد از تعطیلات وقتی من برگه روزانه را دیدم که هیچکس ویزیتش نکرده بود بلافاصله اعتراض کردم مسئولین بیمازستان هم دستور دادند برگه مربوبط به ویزیت توسط یک پزشک پر و امضاء شود. این بیشتر شبیه فیلم های هندی است ولی متاسفانه بخش بسیار زشت از تصویر نظام پزشکی است که تعهدی در قبال مریض در خود نمی بیند و فقط پول را می شناسد.

امیدوارم این حوادث ریشکن شود تا در حق عده بسیار کم از پزشکانی که به وظایف انسانی معتقد و عمل می کنند اجحاف نشود
حتما باید سرمایه های ملی رو از دست بدیم تا شاید و شاید و شاید اندکی متوجه درب و داغون بودن سیستم درمانی مان بشویم؟ چند شخص مهم دیگر را باید از دست بدهیم؟؟ یکی؟ دوتا؟ سه تا؟ چهارتا؟...
از دوره اين وزير محترم سيستم درماني ما بدون نظارت داره با جون آدمها بازي مي كنه من پدرم رو دقيقا در همين تاريخ با موردي مشابه از سهل انگاري دكتر ها از دست دادم .
باز هم دم پسر کیا رستمی گرم که چون پدرش را میشناختند صداش را هم وزیر میشنوید ... من و امثال من چه کنیم ... پدرم مشکوک به آپاندیس بود میره پیش دکتر ... دکتر بهش میگه این بی حسی را بهت میزنم برو تخت خوه بخواب..؟ اخه آقای دکتر بی حسی مشکلش رو حل می کنه ؟ پدر من هم ساده فکر میکنه که خوب پزشک هست هر چیزی را میداند میاد خونه حدود 12 شب آپاندیس توی شکمش میترکه .... مادرم تعریف میکنه من نبودم خونه ... پدرم خودش را بلند می کرد می زد زمین می گفت میسوزم ... میسوزوم ...
اون وقت وقتی فیش حقوقی مطرح می شه 5 میلیون کارانه 300 میلیون برای متخصص ... رومیزی و مطب خصوصی و ... میگویند حقمون است از شیرمادر برامون حلال تره ... تازه کمتر هم دارند بهمون میدهند و ....
لطفا اطلاع رسانی کنید.
راستی به اینجا میرسیم که مامردم توی این سرزمین اتفاقی زند ه ایم
کیارستمی که از دست رفت ... به همین راحتی . گویی از این دست ادمها فراواند . این نشد یکی دیگه
با توجه به طرح تحول سلامت می بایست پزشک متخصص (با توجه به حقوق های نجومی این روزهای وزارت بهداشت ) در بیمارستان حضور داشته باشند.ولیکن پزشکان متخلف آخرش اینه که محکوم میشن و دیه پرداخت می کنن تازه اونم از بیمه.طرف مقابل هم عذادار شد که شد.
امروز برای ویزیت تنبلی چشم فرزندم به بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی در شرق تهران مراجعه کردم که پزشک جهت تشخیص دقیق تر دستور چکاندن قطره به چشم را داد و گفت که نیم ساعت منتظر بمانیم. اما بعد از گذشت نیم ساعت آقای پزشک معالج به دلیل پایان ساعت کاری ایشان از بیمارستان تشریف بردند و ما باید یک روز دیگه برگردیم. به همین سادگی...
این نظام پزشکی ایران شدید بی ادب هستن ازخودوزیرش گرفته تا اون پایین ترینشون یک عذرخواهی هم نمیکنن ازمردم.
این که تو بیمارستانا خیلی عادیه
همیشه تو تعطیلات پزشکا دنبال تفریح خودشونن
کاش هیچ وقت مریصی نباشه تا گذر کسی به این قشر نیفته که به غیره تعداد کمی بقیشون از خدا بیخبرن
مادر بزرگ من هم با این اشتباهات پزشکی رفت!
من هم چند مرتبه بیمار در بیمارستان بستری کرده و روزهای زیادی همراه بیمار بوده و رفتارهای مشابه را به چشم دیده ام، نظام پزشکی هم از خود آقایان پول دوست است و دروغ های آنها را تکرار می کند.
مطالب زیر بخشی از واقعیت های بیمارستان ها است:
- خون پزشکان رنگین تر از بقیه مردم است و از دماغ فیل افتاده اند.
-کادر بیمارستان ،بیماران و همراهانشان را گوسفند حساب می کنند و هیچ حقی برایشان قائل نیستند.
-قلیل امکانات موجود در بیمارستان ها برای افراد خاص و سفارش شده است.
- قبل از مریض شدن حداقل یک پارتی مورد نیاز است.
-همراه مریض یک مجرم و نامحرم است.
-علاوه بر پزشکان خون خانواده هایشان نیز رنگین تر است، چون تبعیض در مورد آنها هم اعمال می شود.
-رفتن به بیمارستان با خود فرد است اما برگشتش با کرام الکاتبین است.
-در سیستم بیمارستانها مفهومی به اسم مدیریت وجود ندارد و کاملا دیمی اداره می شوند.
- .....
اگر کسی مدعی بود که نوشته های فوق خلاف است حاضرم ساعت ها و با دلیل برایش توضیح دهم و ثابت کنم.
کاش فقط یاد میگرفتیم,,در مورد شغل و تخصص خودمان اظهار نظر کنیم.

اگر در خانواده کسی را دارید که در خارج از کشور زندگی می کند,,از او در مورد مقایسه پزشکان ایرانی و خارجی سوال کنید.

از یاد نبرید استاد کیارستمی ,در کشور فرانسه انهم به دلیل خونریزی مغزی فوت کردن.که ربطی به عفونت و ....نداشت.ای کاش به پزشکان ایران در مرحله ای که وزیر محترم هم پیگیر بودن اعتماد میکردن.
اگر خطایی هم رخ داده باشه, حداقل توی ایران تونستن جمع و جورش کنن.
آقای کیارستمی با وجود توصیه وزیر ارشاد این بلا ها رو به سرشون آوردند بقیه مردم رو که کسی رو ندارند چه بلاهایی سرشون که نمی یاد
شوهر خاله من شب دل درد گرفت بردن بیمارستان کازرون پزشک عمومی بیمارستان تشخیص داد اپاندیس عملش کرد و با شکم باز رهاش کرد فردا صبحش رفت مسافرت و بعد از چند روز عفونت تمام بدنش گرفت و چند روز بعد مرد.
مشکل در اینجاست که مدیریت سیستم درمانی نیزدر اختیار پزشکان است و آنها بخاطر منافعی که در این بی نظمی سیستم درمان وجودارد حاضر نیستند مشکلات سیتم درمان حل شود زیرا اگر چنین شود دیگر پزشکان متخصص نمی توانند درامدهای نجومی داشته باشند و مجنورند همانند پزشکان کشورهای پیشرفته متعهدانه طبابت کنند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی