صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پوتین عیدفطر را به مسلمانان تبریک گفت

رئیس‌جمهوری روسیه در پیامی به تمامی مسلمانان، فرا رسیدن عید سعید فطر را به ویژه به مسلمانان روسیه تبریک گفت.
کد خبر: ۶۰۳۷۱۵
| |
2678 بازدید

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز سه‌شنبه اعلام کرد، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه عید فطر را به مسلمانان تبریک گفت.
 
به گزارش فارس، طبق اعلام کرملین، پوتین در پیامی کوتاه گفت: «تبریک به مسلمانان روسیه که بر سنت‌های فرهنگی، تاریخی و مذهبی چندین قرن اسلام تکیه کرده‌اند، چه در جوامع و چه در حلقه دوستان و خانواده شان.»
 
در ادامه این پیام آمده است: «این روزها معمول است که جمع‌آوری پاداش‌های معنوی در مدت زمان روزه‌داری در ماه رمضان، دستگیری از تهیدستان و افراد نیازمند پرداخت شود.»
 
رئیس‌جمهوری روسیه در ادامه بر اهمیت مشارکت جامعه مسلمانان در توسعه گفت‌وگوهای بین‌مذهبی و بین قومی، همکاری فعال با سازمان‌های دولتی و خوصی در زمینه خیریه و مسائل آموزشی تأکید کرد.
 
بنا بر گزارش شبکه «راشاتودی»، مسلمانان سراسر جهان روز اول ماه شوال را پس از اتمام ماه رمضان به عنوان عید فطر جشن می‌گیرند و به شکرانه این عید بزرگ نماز عید سعید فطر را به جا می‌آورند. در روسیه امروز عید فطر بود و مسلمانان این کشور نماز عید فطر را امروز صبح برپا کردند.
 
تنها 15 هزار مسلمان در مسکو امروز صبح نماز عید فطر برگزار کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟