صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تالاب گاوخونی باید سریعتر احیاء شود

کد خبر: ۶۰۲۸۵۸
| |
3428 بازدید

یک عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان در تذکری بر لزوم احیای تالاب گاوخونی تاکید کرد و گفت که اگر این تالاب احیا نشود گرد و غبار ، نمک ،گوگرد و سرب در فضا پراکنده خواهد شد و زندگی را برای مردم اصفهان با مشکل مواجه می‌کند.

به گزارش ایسنا، سید ناصر موسوی لارگانی، در تذکری در جلسه علنی امروز،‌ یک شنبه مجلس با اشاره به گزارش ابتکار رئیس سازمان محیط زیست، گفت: ما از خانم ابتکار برای این گزارش قدردانی می‌کنیم  اما در چند سال اخیر مسائل زیست محیطی بیشتر شده و متاسفانه به نظر می‌رسد مسائل سیاسی در سازمان محیط زیست بر مسائل زیست محیطی اولویت دارد.

وی با اشاره به وضعیت تالاب گاو خونی گفت: اگر به وضعیت تالاب گاو خونی رسیدگی نشود مشکلاتی برای استانهای همجوار اصفهان و حتی تهران به وجود خواهد آورد. به طوری که در آینده با پراکنده شدن گردو غبار و نمک مواجه خواهیم شد و همچنین گوگرد و سرب بر سرمردم اصفهان ریخته می‌شود. اگر تالاب گاوخونی نجات پیدا نکند زندگی برای مردم در اصفهان با مشکل روبرو می‌شود.

نماینده فلاورجان در پایان بر لزوم رسیدگی به وضعیت تالاب گاوخونی و احیای آن تاکید کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار