صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ونزوئلا: آمریکا "عقده مداخله‌گری" دارد

کد خبر: ۶۰۲۳۰۲
| |
2462 بازدید
|
۲
پس از آنکه آمریکا از رفراندوم برکناری رییس جمهوری ونزوئلا حمایت کرد، دولت کاراکاس، واشنگتن را به داشتن عقده مداخله‌گری متهم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ دولت باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا به دولت نیکولاس مادورو، همتای ونزوئلایی‌اش هشدار داد که تلاش‌های "مشروع" اپوزیسیون را برای برگزاری این رفراندوم بلوکه نکند.

وزارت خارجه ونزوئلا در پاسخ به اظهارات دولت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: عقده مداخله‌گری آمریکا غیرقابل قبول است.

مخالفان مادورو وی را به ایجاد بحران اقتصادی که باعث کمبود مواد غذایی و غارت‌های گسترده شده، متهم کرده‌اند.

اپوزیسیون در سال جاری میلادی روندی را برای برگزاری رفراندوم برکناری مادورو به جریان انداخته‌ اما رییس جمهوری ونزوئلا علیه آنها دست به اقدامات حقوقی زده و قول داده تا جلوی این رفراندوم را بگیرد.

اوباما این اقدام را بسیار جدی خواند و از دولت ونزوئلا خواسته تا مانع این رفراندوم نشود و گفته است دولت این کشور باید به این "روند دموکراتیک" احترام بگذارد.

رییس جمهوری آمریکا ادامه داد: ما از دولت و مردم ونزوئلا می‌خواهیم تا از طریق مذاکره اوضاع را سامان دهند و به دولت ونزوئلا تاکید می‌کنم تا به قوانین احترام بگذارد.

دولت کاراکاس اعضای حزب اپوزیسیون ونزوئلا را به همکاری با آمریکا متهم کرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
مادورو جان. حکومت بر ونزوئلا هرچقدر به هوگو چاوز وفا کرد همونقدر هم به تو وفا میکنه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
مردم ونزوئلا را به خاك سياه نشاندي هاي اقاي مادورو ، برو كنار بذار مردم نفس بكشند
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان