آغاز گردهمايي بزرگ آزادگان با پيام رهبر انقلاب
ساعتي پيش نخستين گردهمايي بزرگ آزادگان ايران و جهان اسلام با قرائت پيام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز آزادگان آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، در اين پيام كه در تاريخ 24 مرداد 1381 صادر شده است، آمده است: سالهاى مجاهدت خاموش و دشوار آزادگان عزيز ما در اسارتگاههاى عراق از جمله مقاطع فراموش نشدنى، تاريخ پرشكوه ما است و لحظه، لحظه آن روزها و شبهاى فراموش نشدنى، سرشار از درس و خاطره و افتخار است.
آيتالله خامنهاي در اين پيام اظهار داشتند: ملت ما از گنجينه پر بار خواهد توانست همچون ذخيرهاى فرهنگى براى تقويت ايمان و مقاومت و اميد براى نسلهاى آينده بهره گيرد.
ايشان با تأكيد بر اينكه شهيدان مظلومى كه در آن دوران پر مرارت جان باختند در شمار سرافرازترين شهداى دوران جنگ تحميلى قرار دارند، افزودند: ياد گرامى عالم مجاهد بزرگوار مرحوم حجتالاسلام آقاى سيد علىاكبر ابوترابى كه اردوگاههاى اسارت را به مدرسه بزرگى از تقوا و آگاهى و استقامت تبديل كرده بود همواره در چشم ملت ايران گرامى و پايدار است.
رهبر انقلاب خاطرنشان كردند: آزادگان عزيز مىتوانند با زنده نگه داشتن آن ذخائر معنوى و آن خاطرههاى پرشكوه رسالت دينى و انقلابى خود را همچنان حفظ كنند، توفيق همگان را از خداوند متعال مسئلت مىكنم.
اين همايش با حضور هزار آزاده از استان همدان، بيش از 2 هزار نفر از آزادگان كشور و تعدادي از اسراي كشورهاي لبنان، فلسطين و افغانستان برگزار شده است.
در اين مراسم حجتالاسلام والمسلمين محمدحسن ابوترابي، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي حضور دارد.
همچنين حجتالاسلام شيخ عبدالكريم عبيد معاون سيدحسن نصرالله و آزاده لبناني كه 14 سال در اسارت رژيم غاصب اسرائيل بود، عليشاه موسويكرديزي، نماينده شيعيان مجلس سناي افغانستان كه 43 ماه در زندان گوانتانامو در اسارت به سر ميبرد و ناصر ابوشريف، نماينده جنبش جهاد اسلامي فلسطين با 13 سال اسارت در اسرائيل از جمله ميهمانان خارجي اين گردهمايي هستند.
همچنين سفير ونزوئلا در ايران، نماينده حماس در تهران، سفير سودان در ايران و رايزن فرهنگي سوريه در ايران در اين گردهمايي حضور دارند.
خانوادههاي چهار ديپلمات ايراني در اسارت رژيم صهيونيستي، خانواده شهيد محمدجواد تندگويان و خانواده امام موسي صدر از ديگر ميهمانان گردهمايي بزرگ آزادگان ايران و جهان اسلام به شمار ميروند.


