صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پس از تمديد قرارداد تا سال 2013؛

تورس: در ليورپول هيچ دغدغه‌اي ندارم

من در ليورپول با همه امكانات مواجه هستم. هيچ دغدغه‌اي ندارم. پس وقتي با شور و اشتياق باشگاه براي تمديد قراردادم به رغم قرارداد قبلي روبرو شدم به سرعت آن را پذيرفتم.
کد خبر: ۵۹۶۷۸
| |
1731 بازدید

مهاجم اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول قرارداد خود را تمديد كرد.

به گزارش فارس؛‌ فرناندو تورس دو سال پيش از اتمام قرارداد قبلي، قرارداد جديدي را با ليورپولي‌ها تا سال 2013 به امضا رساند.

تورس 25 ساله كه سال گذشته همراه با تيم كشورش به مقام قهرماني اروپا در رقابت‌هاي يورو 2008 در سوئيس و اتريش رسيد، پس از اين اقدام گفت: از مدت‌ها قبل با ليورپول در اين باره مذاكره كردم. خوشحال هستم مذاكرات‌ ما به نتيجه رسيد.

وي افزود: من در ليورپول با همه امكانات مواجه هستم. هيچ دغدغه‌اي ندارم. پس وقتي با شور و اشتياق باشگاه براي تمديد قراردادم به رغم قرارداد قبلي روبرو شدم به سرعت آن را پذيرفتم.

تورس كه در سال 2007 از آتلتيكومادريد به آنفيلد آمد، در مدت حضورش براي سرخ‌پوشان 57 بازي انجام داده كه با 38 گل به ثمر رسانده است.

در مورد رقم قرارداد جديد با وجودي كه باشگاه ليورپول و اين بازيكن رقمي را ذكر نكرده‌اند،‌اما گفته مي شود وي پس از اين هفته‌اي 120 هزار يورو حقوق دريافت خواهد كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار