صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازیگر مشهور،تهیه کننده معروف را به زندان انداخت

کد خبر: ۵۹۶۷۷
| |
31609 بازدید

خبرآنلاین: حسام نواب صفوی دو سال پس از اکران فیلم توفیق اجباری از تهیه کننده این فیلم شکایت کرد و او را به زندان انداخت.

چند روز قبل حسام نواب صفوی به همراه یک مأمور نیروی انتظامی و یک حکم جلب وارد دفتر سیدکمال طباطبایی شد و در میان شوک و بهت حاضران او را با خود به کلانتری برد.

حسام نواب صفوی مدعی است به جرم اینکه عوامل سازنده فیلم «توفیق اجباری» در یک سکانس از فیلم، نام او را بر زبان آورده‌اند و با او در فیلم شوخی کرده‌اند، مجرم هستند و باید غرامتی چند صد میلیونی بپردازند.

کمال الدین طباطبایی با وساطت بعضی از هنرمندان و با قرار کفالت آزاد شده و در انتظار پیگیری پرونده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
نکته بسیار ظریف و جالبی در این خبر هست و آن اينکه صدا و سيما که سالهاست نام، فرهنگ، زبان و لهجه های غیر فارسی کشور و متکلمین به این زبان ها را به باد استهزاء و تحقير می گيرد چند ميليارد باید غرامت بپردازد؟« البته اگر کسی پيدا شود رئيس آن را به کلانتری ببرد!»
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
ازاين اهالي به اصطلاح هنر سينما و هنرمند فرهيخته جز اين بر نمياد. فقط ادعا دارند و ژست مي گيرند اما دريغ از يه جو اخلاق . . .
ناشناس
|
-
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
پاي پول كه وسط بياد همه چيز تحت الشعاع قرار ميگريه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
کار خیلی خوبی کرده .این یعنی تمرین دموکراسی.قانون نباید نمایشی باشه.منظورم انتخابات نیستا!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
من فكر كردم از ايشون اجازه گرفته شده براي چنين شوخي اي توي فيلم! اين ديگه واقعا اشتباه كارگردان بوده
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار