صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت جهانی نفت رکورد زد

قیمت جهانی نفت در بازار معاملات آتی روز چهارشنبه از مرز ۵۱ دلار هم گذشت.
کد خبر: ۵۹۵۹۲۱
| |
10978 بازدید

قیمت جهانی نفت در بازار معاملات آتی روز چهارشنبه از مرز ۵۱ دلار هم گذشت.

به گزارش مهر، قیمت جهانی نفت در ساعات اولیه بازار معاملات آتی روز چهارشنبه به دلیل حجم تولید محصولات صنعتی در جهان، کاهش آمار ذخایر نفت آمریکا، افزایش تقاضا چین و کاهش تولید نفت نیجریه توانست با عبور کردن از مرز ۵۱ دلار، بیشترین رقم در ۸ ماه اخیر را تجربه کند.

در همین حال، قیمت نفت دریای برنت برای تحویل در ماه آگوست با ۹ سنت افزایش به ۵۱ دلار و ۵۲ سنت در هر بشکه رسید، ضمن اینکه قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت هم برای تحویل در ما جولای با ۱۷ سنت افزایش در برابر ۵۰ دلار و ۵۳ سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

همچنین ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته میلادی با ۳.۶ میلیون بشکه کاهش روبرو شد که پیش از آن ۲.۷ میلیون بشکه کاهش برای ذخایر نفت خام آمریکا بر آورد شده بود. البته سازمان اطلاعات انرژی آمریکا قرار است آمار جدیدی را از ذخایر نفت خام آمریکا امروز اعلام کند.

میزان واردات نفت خام چین در ماه گذشته میلادی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل از رشد ۳۸.۷ درصدی برخوردار بود که این روند صعودی در افزایش بهای نفت در چند روز گذشته تاثیر گذاشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟