صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاشمی به منزل عبدالعزیز حکیم رفت

کد خبر: ۵۹۵۲۰
| |
33262 بازدید

یک منبع آگاه نزدیک به علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعلام کرد که وی به عیادت و دیدار سید عبدالعزیز حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق رفت.

به گزارش شیعه آنلاین، پایگاه خبری الجوار عراق پس از اعلام این خبر، به نقل از این منبع آگاه در این باره نوشت: این دیدار در منزل سید عبدالعزیز حکیم که در منطقه در شمال تهران قرار دارد، انجام شد.

این منبع آگاه در ادامه افزود: هاشمی رفسنجانی در این دیدار بر ضرورت وحدت عراقی‌ها به ویژه در زمان فعلی و تشکیل ائتلاف جدید شیعیان عراق تأکید کرد و گفت: ائتلاف جدید عراق، بدون شک خواهد توانست که نقش مهمی در آینده عراق ایفا کند.

شایان ذکر است سید محسن حکیم، فرزند سید عبدالعزیز حکیم که در ایران اقامت دارد نیز در این دیدار حضور داشت. این اولین دیدار رئیس مجلس خبرگان رهبری کشورمان با رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق پس از مدتها بوده است.

گفتنی است رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق بیش از یک سال است که برای درمان به ایران آمده و اخیرا در منزل خود بستری شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟