جزئیات جمع‌آوری نوعی «پنی‌سیلین» آلوده

سازمان غذا و دارو اعلام کرد که نوعی پنی‌سیلین به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.
کد خبر: ۵۹۲۹۲۹
| |
9408 بازدید
سازمان غذا و دارو اعلام کرد که نوعی پنی‌سیلین به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.

به گزارش تسنیم، معاونت غذا و دارو علوم پزشکی دانشگاه تبریز اعلام کرد: ویال پنی‌سیلین شرکت داروسازی جابربن‌حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون داروی از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شود.

در اطلاعیه‌ای اعلام شد: به آگاهی می‌رساند که جمع‌آوری دارو از سطح عرضه (ریکال دارو)، در سراسر دنیا امری مرسوم و طبیعی بوده و برای هر دارویی که ایراداتی در فرمولاسیون، بسته بندی، نگهداری و ... داشته باشد با اطلاع رسانی سریع و به موقع این فراخوانی از سطح عرضه صورت می‌پذیرد.

به گزارش ایفدونا - در مورد ویال پنی‌سیلین 000/200/1 واحد شرکت داروسازی جابر ابن حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 نیز برابر اطلاع‌رسانی به عمل آمده توسط سازمان غذا و دارو و به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون داروی مذکور از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می‌شود.

ضمناً از واحدهای بهداشتی و درمانی دولتی و خصوصی و داروخانه‌های موجود در استان آذربایجان شرقی موردی از خرید داروی مذکور گزارش نشده است و جای هیچگونه نگرانی در این مورد وجود ندارد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار