صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

کری با فرمانده نیروهای مسلح میانمار دیدار کرد

وزیر امور خارجه آمریکا با فرمانده کل نیروهای مسلح میانمار دیدار کرد.
کد خبر: ۵۹۱۳۱۰
| |
4039 بازدید
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیمابه نقل از شبکه ای پی تی ان ؛ وزیر امور خارجه آمریکا با فرمانده کل نیروهای مسلح میانمار دیدار کرد.

جان کری روز یکشنبه با مین آنگ هلینگ در پایتخت میانمار دیدار و گفتگو کرد. انتظار می رود موضوع اصلاحات سیاسی در میانمار از موضوعات مورد بحث دو طرف باشد. این دیدار بعد از دیدار جان کری با وزیر امور خارجه میانمار و آنگ سان سوچی صورت گرفت.

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد کشورش تحریم ها علیه برخی بخش های میانمار را بر اساس توسعه دموکراسی این کشور حفظ خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از نای‌پی‌تاو، کری در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با آنگ سان سوچی وزیر امور خارجه میانمار گفت آمریکا به منظور نشان دادن حمایت از دولت جدید میانمار، اخیرا برخی تحریم ها علیه این کشور را کاهش داده است. با این حال، تحریم ها بر برخی بخش ها باید حفظ شود زیرا برخی مسئولیتهای افراد باید تغییر کند.

کری درخصوص کمک به میانمار در زمینه دموکراسی و سرمایه گذاری خارجی ابراز تمایل کرد.
آنگ سان سوچی در این کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد میانمار از تحریم های آمریکا که پیشتر تحت برخی شرایط اعمال شد، بیم ندارد و معتقد است این تحریم ها یک روز در آینده به طور کامل لغو خواهند شد.
تور کیش
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات