تاج: سنگ روي سنگ بند نميشود
نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در صورت اجرا نشدن منشور اخلاقي سنگ روي سنگ بند نخواهد شد.
به گزارش فارس، مهدي تاج شب گذشته به مدت 2 ساعت از ساعت 21 و 30 تا 23 و 30 نشستي با كادر فني تيم ملي فوتبال نوجوانان(زير 17 سالهها) و بازيكنان اين تيم برگزار و پس از صرف شام براي بازيكنان صحبت كرد.
وي در اين نشست اظهار داشت: آينده فوتبال ايران در دستان شما است و توسعه فوتبال تنها از طريق شما خواهد بود. اگر اختيار كامل داشتم براي تيم بزرگسالان فقط در حد تكليف توجه ميكردم و همه امور فدراسيونها فوتبال را به فوتبال پايه سوق ميدادم.
نايب رئيس اول فدراسيون تاكيد كرد: شما بايد به چند تذكر من توجه كنيد. در فوتبال هيچ پديدهاي مثل دوست داشتن لذت بخش نيست، اما در حال حاضر در فوتبال ايران، صداقت كه نخستين مسئلهاي است كه بايد رعايت شود كم است. شما سعي كنيد دوست همكديگر باقي بمانيد.
وي ادامه داد: امروز در فوتبال حاشيه جاي متن را گرفته و فوتبال پر حاشيه شده است. اين حاشيه ها نيز براي خيلي ها جذاب تر از همه چيز شده است. شما بايد سعي كنيد در دامان اين مسئله نيفتيد. مربي و بازيكن پر حاشيه در همه ردههاي فوتبال بيشتر مورد توجه است و بهاي بيشتري مي دهند.
تاج افزود: اشخاصي مانند علي دوستي به دليل اينكه حاشيه ندارند به همين دليل طالب نيز ندارند. اين افراد سر خود را به زير انداخته و به كار فكر ميكنند و تنها و تنها يك خانواده بوده و حتي صدا و سيما نيز به آنها توجه نميكند.
وي تاكيد كرد: فوتبال به اين صورت در آمده و همه ما در اين نابسماني سهيم هستيم و تنها سهم ها فرق كرده و همه ما مقصر هستيم. مشكل ما مربي و بازيكن نيست بلكه مشكل اصلي تحليل اين نيروها بوده و از بين رفتن اين توانمديهاست.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال يادآور شد: از آنجا كه وقتي در محلهاي دزدي صورت ميگيرد به ناچار به كلانتري مراجعه ميكنند؛ ما هم مجبور شديم براي پايان دادن به اين نابساماني ها منشور اخلاقي را فعال كنيم. منشور اخلاقي متوجه شما نيست، چرا كه شما يك نسل بااخلاق بوده و بچههاي بسيار مؤمن هستيد.
تاج تصريح كرد: منشور اخلاقي من درآوردي نبوده و ما فقط در منشور مي خواهيم بازيكن به دليل آنكه پول حرفهاي مي گيرند، آدابي را رعايت كرده و حرفهاي عمل كنند. 500 يا 600 ميليون تومان عدد كمي نبوده و با هيچ پرداختي در جامعه قابل مقايسه نيست.
وي اضافه كرد: در مسئله منشور اخلاقي گفتهايم بازيكن به مربي و مربي به همكار خود توهين نكند و تمام اين مجموعه ها بي دليل به سمت داور حمله ور نشوند. در تمام دنيا اشتباه داوري وجود دارد، اما در ايران بيشترين اعتراض را به داوري ميكنند.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: منشور اخلاقي اين است كه يك مربي نبايد عليه مدير باشگاه حرف بزند و هركس در چارچوب خودش صحبت كند. با اين وضعيت كجاي منشور اخلاقي ايراد دارد؟ اگر منشور اخلاقي اجرا نشود، سنگ روي سنگ بند نميشود.
وي ادامه داد: اميدوارم شما نوجوانان اين مسائل را رعايت كنيد و وقتي يك مقدار بزرگتر ميشويد و در ردههاي بالاتر بازي مي كنيد، سعي كنيد از دلالها و شبكه هاي مخوف خودداري كنيد.
وي تاكيد كرد: من مطمئنم شما از گروه خود صعود ميكنيد و يقين داشته باشيد فدراسيون فوتبال از شما با تمام توان حمايت خواهد كرد.



