صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقش رانت در استفاده نامطلوب از بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت

نایب رئیس کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم استفاده از توان بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت کشور گفت: بخشی از دلایل عدم استفاده مطلوب از بخش خصوصی برای توسعه صنعت نفت، وجود رانت و پورسانت ها در این صنعت است که برخی ها به آن دل بسته اند.
کد خبر: ۵۹۰۵۱۸
| |
3668 بازدید
نایب رئیس کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم استفاده از توان بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت کشور گفت: بخشی از دلایل عدم استفاده مطلوب از بخش خصوصی برای توسعه صنعت نفت، وجود رانت و پورسانت ها در این صنعت است که برخی ها به آن دل بسته اند.

ناصر سودانی در گفت و گو با خانه ملت در خصوص استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه صنعت نفت کشور گفت: انتظار این است براساس اصل 44 قانون اساسی وزارت نفت اعتماد بیشتری به بخش خصوصی داشته باشد.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بخش خصوصی در موضوعاتی مانند ساخت تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز صنعت نفت عملکرد خوبی داشته است.

تجهیزات  نفتی ساخت داخل از محصولات مشابه خارجی بهتر بوده است 

سودانی افزود: تولیدات بخش خصوصی در زمینه تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت از تولیدات خارجی بهتر بوده که این شایسته توجه است.

این نماینده مردم در مجلس نهم در خصوص موضوع استفاده از بخش خصوصی برای توسعه صنعت نفت گفت: بخشی از دلایل عدم استفاده مطلوب از بخش خصوصی برای توسعه صنعت نفت، وجود رانت و پورسانت ها در این صنعت است که برخی ها به آن دل بسته اند و این موضوع مانع استفاده مطلوب از ظرفیت بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت کشور شده است.    

نایب رئیس کمسیون انرژی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در هر صورت برای جلوگیری از خام فروشی نفت باید از تمامی ظرفیت ها استفاده شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟