صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت به موضوع محصولات تراریخته هرچه سریعتر ورود کنند

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه باید بررسی شود چرا محصولات ترایخته در بسیاری از کشورهای جهان ممنوع شده است،گفت: دولت در راستای بررسی محصولات تراریخته هرچه سریعتر ورود کنند و اگر در بررسی ها مضربودن محصولات تراریخته به اثبات رسید باید اعلام رسمی شود.
کد خبر: ۵۸۴۹۲۳
| |
3470 بازدید
|
۵

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره  وضعیت  محصولات  تراریخته گفت:این موضوع که چرا بسیاری از کشورهای جهان  مصرف محصولات تراریخته را ممنوع می کند باید بررسی شود و به همین علت  باید وضعیت محصولات  تراریخته با نگاه کارشناسی بررسی و پس از اثبات سلامت  برای احاد  مردم  اطلاع رسانی شود.
میوه تراریخته

 دولت به موضوع بررسی محصولات تراریخته هرچه سریعتر ورود کنند

نماینده  مردم  رشت در مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه  مردم  از بنده  به عنوان  وکلای  بهارستان سوال می کنند چرا  محصولات تراریخته دربرخی از کشورها ممنوع  است،یادآورشد:با توجه  به  اخباری که دریافت  می شود محصولات تراریخته مضر است و باید برای  حفظ سلامت بهداشت مردم از توزیع  آن  جلوگیری شود،بنابراین باید دولت در راستای بررسی محصولات تراریخته  هرچه سریعتر ورود کنند و اگر در بررسی ها مضربودن  محصولات تراریخته به اثبات رسید باید اعلام رسمی شود.

وی  درباره گران شدن برنج ایرانی نیز،خاطرنشان کرد:گران کردن غیرطبیعی برنج  نشانه مافیای برنج  است و این درحالی است مافیای  برنج می خواهد برنج ارزان قیمت وارداتی را جایگزین برنج  داخلی بکند.

 جعفرزاده ایمن آبادی،ادامه داد:ما قبول داریم هزینه تولید  در صنعت کشاورزی بالاست،اما  افزایش  نرخ  برنج مشکوک و غیر طبیعی  است  و از همین  رو ما نمی گویم  برنج ارزان  یا گران  شود؛بلکه باید قیمت واقعی برنج توسط  مجموعه  قیمت گذاری تعیین شود.

عضوکمیسیون برنامه بودجه  و محاسبات  مجلس،یادآورشد:برنج ایرانی با کیفیت ،بهداشتی  و برای سلامت انسان ها  معضلی  را ایجاد  نمی کند،اما بطور مثال  هنوز سلامت برنج هندی برای ما جای سوال دارد.

با دستور رئیس‌جمهور ،ازبکستان استفاده از محصولات تراریخته در غذای کودک را ممنوع کرد.

رئیس‌جمهور ازبکستان اعلام کرد که در راستای برنامه (مادر سالم و فرزند سالم)، استفاده از محصولات تراریخته در غذای کودک ممنوع و تولید و کشت آن هم به زودی در این کشور قدغن خواهد شد.

کریم اف که در راستای برنامه دولت ازبکستان معروف به «مادر سالم و کودک سالم» صحبت می‌کرد،‌گفت: براساس این برنامه ازبکستان در نظر دارد تا با تصویب قوانینی محصولات غذایی را سالم‌سازی کند و در این راستا استفاده از محصولات تراریخته (دستکاری ژنتیکی) در غذای کودکان را ممنوع کرد.ازبکستان همچنین قرار است شرایطی را برای محدود کردن واردات و مصرف همه نوع محصولات تراریخته اجرا کند.همچنین ازبکستان به زودی جزو فهرست کشورهایی خواهد شد که تولید محصولات تراریخته را ممنوع کرده‌اند.

به گفته وی فهرست کشورهایی که کشت و مصرف محصولات تراریخته را ممنوع کرده‌اند روز به روز زیادتر می‌شود.

براساس این گزارش، 38 کشور جهان به طور رسمی ممنوعیت کشت محصولات تراریخته را اعلام کرده‌اند و تصویری که صنایع بیوتکنولوژی و دولت آمریکا برای پذیرش محصولات تراریخته در جامعه جهانی ساخته‌اند از سوی کشورهای جهان اشتباه خوانده می‌شود در حقیقت اکثر کشورها اخیراً به دنبال قوانینی هستند تا مردم و محیط زندگی خود را از خسارت محصولات تراریخته دور کنند.

 استفاده از محصولات تراریخته در جهان منتقدان زیادی پیدا کرده؛ بسیاری از کشورها تولید و استفاده آن را ممنوع کرده‌اند و کارشناسان هم در این باره هشدار داده‌اند.اخیراً بندی در برنامه ششم توسعه درباره حمایت از تولید محصولات تراریخته گنجانده شده بود که به نتیجه‌ای نرسید و تائید نشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
ببخشید تراریخته یعنی چی ؟
فقانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
امیدواریم سایر نمایندگان و اساتید دانشگاه به موضوع تراریخته ورود کنند. اروپاییها تولید و کشت و واردات تراریخته ها را ممنوع و محدود کرده اند ولی تعدادی از مدیران دولتی عدم کشت و واردات آن را نشانه عقب ماندگی می دانند. متاسفانه برخی هنوز در علم دهه 90 میلادی هستند و به هر قیمتی که شده می خواهند تکنولوژی رو به انقراض را با توجیه کشت در پاکستان و بورکینافاسو به خورد ملت ایران بدهند. خدا به داد ما برسد.
فرهودی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
روغن سرخ کردنی آلوده به سویا و ذرت و کلزای تراریخته و پالم ... معلوم نیست به کجا می رویم.. هزینه های درمانی کمر شده و درمان تجارت. چرا نمایندگان دیر به فکر مردم می افتند.
فرهود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۱
واژه تراریخته با مفهوم واقعی آنچه که اتفاق می افتد خیلی فرق می افتند. بهتر است است از واژه دگرژن یا دستکاری شده ژنتیکی استفاده شود تا مردم درک بهتری داشته باشند. ابهامات و اخبار ضد و نقیض و آنچه در جهان اتفاق می افتد یک پیام روشن دارد: توقف تولید و واردات محصولات دستکاری شده ژنتیکی. زیرا احتیاط شرط عقل است
رضا
|
United States
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۵
عامل اصلی سونامی اوتیسم در کودکان آمریکا که از 20 سال پیش شروع شده گلیفوسیت تشخیص داده شده که سم بیولوژیکی اختصاصی تراریخته هاست.
خطر اینجاست که مسئولان دارن تراریخته هارو وارد غذای اصلی مردم شامل روغن، ذرت و گندم میکنند.
خدا رحم کنه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟