تغيير در افشارزاده همچنان در ابهام
با وجود گذشت ماهها از انتخاب افشارزاده براي پست دبيركلي كميته ملي المپيك، همچنان اماواگرهاي رياست فدراسيون وزنهبرداري برطرف نشده است.
به گزارش فارس، بعد از تاكيد سازمان بازرسي كل كشور مبني بر منع مديران ورزشي از چند شغله بودن، ابهاماتي در پست رياست فدراسيون وزنه برداري به وجود آمد.
بهرام افشارزاده در كنار اين مسئوليت، دبيركلي كميته ملي المپيك را پذيرفته بود تا به جمع مديران 2شغله اضافه شود.
از همان روزها گمانه زني براي انتخاب جانشين وي آغاز شد.
براي مدتي بحث سعيد آذري و جليل اميري جدي شد؛ اما به دلائلي آنها از فهرست جانشينان احتمالي افشارزاده خارج شدند و اين روزها داراب رياحي جديترين گزينه به شمار ميآيد، اين در حالي است كه بسياري از اهالي وزنهبرداري خواستار ادامه حضور افشارزاده در فدراسيون وزنهبرداري هستند و اميدوار به اخذ تصميمي است كه حضور توامان وي در اين فدراسيون و كميته ملي المپيك را به همراه داشته باشد.
خواست اين افراد، تداوم برنامههاي فعلي فدراسيون است.


