صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فرمانده سپاه: جنس تهديد نرم فرهنگي، سياسي و امنيتي است

وي مهمترين تفاوت تهديدات گذشته با حال را عليه انقلاب، تهديدات فيزيكي و نظامي در گذشته عنوان كرد كه مقابله با آن بسيار آسان بود.
کد خبر: ۵۷۷۹۴
| |
4831 بازدید

فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تكليف‌شناسي را اصل مهمي دانست و بصيرت را در اجراي ماموريت‌هاي سپاه ضروري قلمداد كرد.

به گزارش ايسنا سردار سرلشكر محمدعلي جعفري اظهار كرد: اصلاحات ساختاري كه به تدبير مقام معظم رهبري در حال تحقق است، سپاه و بسيج را آماده كرده تا در انجام ماموريت‌هاي مختلف مهيا باشند و همه بايد تلاش كنيم تا اين پروسه به نهايت موفقيت دست يابد.

وي خاطرنشان كرد: مهمترين نكته‌اي كه همه نيروهاي مدافع نظام بايد توجه داشته باشند؛ اين است كه فضاي امروز با فضاي گذشته بسيار متفاوت است و اگر اين تغييرات را در جامعه كنوني بخوبي درك نكنيم دچار اشتباه خواهيم شد.

وي مهمترين تفاوت تهديدات گذشته با حال را عليه انقلاب، تهديدات فيزيكي و نظامي در گذشته عنوان كرد كه مقابله با آن بسيار آسان بود.

فرمانده كل سپاه با اشاره به اين‌كه " غيرت و روحيات عمومي در دفاع از خاك، وطن و ناموس و تلفيق آن با ارزش‌ها و نظام جمهوري اسلامي مردم را به دفاع از انقلاب در مقابل دشمن بسيج كرد و با تهديدات فيزيكي و امنيتي توسط نيروهاي مدافع انقلاب مقابله شد" ادامه داد: اما امروز در شرايط ديگري هستيم كه فرآيند مبارزه را متفاوت كرده است و ديدن، حس كردن، متحول شدن، دست به اقدام زدن در شيوه‌هاي مبارزاتي تهديد نرم وجود ندارد. شناخت دشمن به خوبي و براي هركس ممكن نيست و جنس تهديدها، فرهنگي، سياسي و امنيتي است كه از تهديدات روز نظام جمهوري اسلامي است. اين تغيير شرايط اگر اثري در ساختار، سازمان، استراتژي و سازماندهي ما نداشته باشد ما از واقعيت عقب مي‌مانيم.

وي خاطرنشان كرد: سازماني پوياست كه به روز باشد، متحول شود، در تغيير شرايط، تغيير كند و از حيث تاكتيك‌ها، آموزش‌ها و تجهيزات و غيره خود را به پويايي برساند و تغييرات لازم را در خود به وجود آورد.

وي گفت: انقلاب اسلامي تماميت ارضي، نظام و كشور نيست بلكه فراتر از آن است؛ اين عوامل ظرف انقلابند. انقلاب اسلامي موجب پيداش نظام اسلامي و تشكيل دولت اسلامي و جامعه اسلامي است كه نهايتا منجر به تشكيل جامعه جهاني اسلامي خواهد شد.

جعفري با استناد به سخنان مقام معظم رهبري جهت‌گيري كلي و شاخص‌هاي اصلي نظام اسلامي را در " عدالت‌خواهي، عمل، استقلال و آزادي، استكبارستيزي و منفعل نشدن در مقابل دشمن، مردم‌گرايي، مستضعف‌نوازي و گرايش به طبقات محروم، پرهيز از اسراف و زندگي اشراف‌گرايي" قلمداد و اظهار كرد: اگر اين اصول و مباني را حفظ كنيم، انقلاب اسلامي را حفظ خواهيم كرد. دشمنان درصددند تا نظام را با اين اصول بيگانه كنند و محتوي و ماهيت انقلاب را تغيير دهند. امروز ولي‌فقيه خواهان پيشرفت همراه با عدالت است كه اين اصل با منافع بعضي از افراد سازگاري ندارد.

وي با تجليل از رشادت‌هاي رزمندگان گيلان در دوران دفاع مقدس و نقش شهيد آيت ا‌لله احسان‌بخش نيز گفت: ما مدافع انقلاب اسلامي هستيم و هر كسي بخواهد در مقابل دين و نظام جمهوري اسلامي ايران بايستد ما در مقابل‌شان مي‌ايستيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...