صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادامه روند کاهشی قیمت طلا

در آخرین مبادلات روز جاری بازار جهانی فلزات گرانبها، قیمت طلا به زیر ۱۲۲۰ دلار در هر اونس کاهش یافت.
کد خبر: ۵۷۶۵۱۴
| |
10900 بازدید
در آخرین مبادلات روز جاری بازار جهانی فلزات گرانبها، قیمت طلا به زیر ۱۲۲۰ دلار در هر اونس کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از کیتکو، قیمت طلا در آخرین مبادلات صورت‌گرفته در بازار جهانی فلزات گران‌بها به روند کاهشی خود ادامه داد و هر اونس از این فلز ارزشمند، 1216.3 دلار قیمت‌گذاری شد.

قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز حدود 10 دلار پایین‌تر بوده است، اما در مقایسه با متوسط قیمت یک سال گذشته 21.2 دلار بالاتر بوده است.

نقره طی روز جاری نوسان قیمتی را تجربه نکرد و با قیمت 15.21 دلار در هر اونس به فروش رسید.

پلاتین و پالادیوم نیز به دنبال طلا، کاهش قیمت را تجربه کرد که به ترتیب با 6 و 4 دلار کاهش، 951 و 576 دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟