صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجهیز 30 شهر کشور به کارت شهروندی

کد خبر: ۵۷۵۲۰
| |
5231 بازدید

مسئول فرماندهی اطلاعات شهرداری مشهد گفت: با اجرای سیستم یکپارچه 30 مرکز استانی در کشور به کارت هوشمند شهروندی مجهز خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهندس علی آبسالان ظهر پنجشنبه در جلسه هماهنگی معاونان شهرداران کلان شهرهای کشور که در مرکز اله سیت شهرداری مشهد برگزار شد افزود: تاکنون هشت جلد مستندات مربوط الکترونیکی کردن خدمات شهری توسط شهرداری مشهد تهیه شده و به زودی از طریق راه اندازی سیستم smart cart، شهروندان خواهند توانست خدماتی چون بلیط اتوبوس، مترو، استخر شنا، شهربازی، خرید میوه جات و سبزیجات و نیازهای روزانه و در نهایت خدمات و نیازهای بانکی خود را نیز با این کارت انجام دهند.

وی ادامه داد: اگرچه در حال حاضر در شهرداری تهران و شیراز از سیستم در بلیط های مترو و اتوبوس در برخی از ایستگاهها مانند ایستگاه حقانی تهران استفاده می شود ولی بنا داریم با یکپارچه کردن همه سیستم ها چیزی به اسم کیف پول خرد الکترونیک را در اختیار مردم بگذاریم.

معاون برنامه ریزی شهرداری مشهد نیز در ادامه این جلسه گفت: از آنجا که 55 درصد فعالیت ها و رفت و آمدهای روزمره مردم به شهرداری های مربوط می شود و همچنین روند مهاجر پذیری شهرها به خصوص شهر مشهد افزایش یافته دیگر نمی توان با سیستم های سنتی پاسخگوی نیازها و توقعات مردم شد.

مهندس تبرایی گفت: در صورت الکترونیکی شدن فعالیت ها 20 میلیارد تومان در سال اول صرفه جویی در هزینه ها داشت.

وی در پایان تصریح کرد: برای محقق شدن این امر باید اختیارات و درآمدهای شهرداری از عدد زیر 50 درصد کنونی به صد در صد اختیارات شهری برسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار