صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال لغو حج عمره در ماه رمضان

در زمينه لغو سفر به كشور عربستان بررسي‌هاي لازم در حال انجام است و در زمينه حج تمتع به لحاظ جوانب شرعي و مراتب ذيربط تصميم‌گيري را به كارگروه ويژه آن داده‌ايم.
کد خبر: ۵۷۴۹۹
| |
6317 بازدید

وزير بهداشت و درمان آخرين آمار ابتلا به آنفلوآنزاي خوكي را در كشور 61 نفر اعلام كرد و گفت: به دليل نزديك شدن به فصل پاييز و زمستان و همه‌گيري اين بيماري در نيم‌كره شمالي و در كشور امكان افزايش محدوديت‌ها وجود دارد.


به گزارش خبرنگار ايلنا، كامران باقري لنكراني در نشست مطبوعاتي به مناسبت سالروز تاسيس سازمان انتقال خون افزود: در زمينه لغو سفر به كشور عربستان بررسي‌هاي لازم در حال انجام است و در زمينه حج تمتع به لحاظ جوانب شرعي و مراتب ذيربط تصميم‌گيري را به كارگروه ويژه آن داده‌ايم.


وي ادامه داد: در خصوص سفر عمره و مستحب بودن آن شرايط متفاوت است به ويژه در ماه رمضان و دو خصوصياتي كه اين سفر در ماه رمضان دارد كه از جمله شلوغ‌تر شدن مسجدالحرام و مسجدالنبي و همچنين بيشتر بودن طول اقامت اين سفر محدوديت‌ها جدي‌تر خواهد شد.


وزير بهداشت و درمان از ارسال نامه‌اي به كارگروه كشوري مبارزه با آنفلوآنزاي نوع جديد به رياست معاون اول رئيس‌جمهور خبر داد و گفت: حج عمره ماه رمضان يا بسيار محدود خواهد شد و يا در صورت نياز حتي لغو مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟